cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Bas me interesuje kako ce da zvuci kada se na mitingu stranke iz hiljada grla zaori: "******, ******, ******... !"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/166315/Prva-Gej-stranka-uskoro-u-Srbiji
Баш ме занима како они то мисле да скупљају потписе грађана?
Па требаће им сваки пут по 5000 припадника МУП-а да их штити
Педери имају подршку многих европских сексуалних изопаченика, тако да можемо рећи да ће то бити странка за много пара.
Али у Србији ово неће проћи. ЧЕКАМО ВАС

Ајој још и они! Ништа само напред ЧЕКАМО ВАС!Bas me interesuje kako ce da zvuci kada se na mitingu stranke iz hiljada grla zaori: "******, ******, ******... !"

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/166315/Prva-Gej-stranka-uskoro-u-Srbiji
Баш ме занима како они то мисле да скупљају потписе грађана?
Па требаће им сваки пут по 5000 припадника МУП-а да их штити
Педери имају подршку многих европских сексуалних изопаченика, тако да можемо рећи да ће то бити странка за много пара.
Али у Србији ово неће проћи. ЧЕКАМО ВАС

Невероватно - ја сам раније о тим "амбицијама" и писао... али онако као шалу - а ово је ипак ЗБИЉА..... људииииииииии... па је л' има још негде у свету ПЕДЕРСКА СТРАНКА, ЈА НИСАМ ЧУО ???

U cemu je problem?! Kada fasisti dveri mogu da osnuju stranku, ne vidim zasto LGBT populacija ne bi mogla. Potrebno je da imaju nekog u parlamentu ko ce da radi u njihovom interesu. Osnovo nacelo demokratije je sloboda da svako osnuje stranku i pokusa da osvoji vlast, naravno sve dok program te stranke nije nacisticki, sofinisticki
a to odredjenim zatucanim koji zhive u tripu " strashno sam pravedan " ako sam strejt i sektash ne odgovara 
Vjerujem da ce u propagandne svrhe ****** koristiti snimke navijaca sa raznih utakmica u kojima skandiraju sudijama ili protivnickoj ekipi: "******, ******....!"
... tek toliko da pokazu koliko ih samo ima![]()
''Mnogo smo jaki''
problem je shto ce u ovom sluchaju mnoge "srecno ozhenjene patriote" da pokazhu svoju pravu stranua to odredjenim zatucanim koji zhive u tripu " strashno sam pravedan " ako sam strejt i sektash ne odgovara
![]()
ko bi se tome nadao, ovaj forum je pun iznenađenja

...neka prave, taman su nam potrebni nezniji politicari sa manje testosterona...ko zna![]()
Невероватно - ја сам раније о тим "амбицијама" и писао... али онако као шалу - а ово је ипак ЗБИЉА..... људииииииииии... па је л' има још негде у свету ПЕДЕРСКА СТРАНКА, ЈА НИСАМ ЧУО ???
![]()