Peconi ima većinu u Skupštini

Peconi ne bi ni postojao da nije DSS-a. Kriminalac malo dao patriJotama, i eto njega kao bizMismena.... Koliko znam, večinu je kupio Audijima, a ne novcem.

Колико ја знам (а то знам) ДСС-ови функционери се возе ИСКЉУЧИВО Шкодиним аутомобилима!
Не знам кога си ти то видео у Аудију???

Колико ја знам (а то знам) ДСС-ови функционери се возе ИСКЉУЧИВО Шкодиним аутомобилима!
Не знам кога си ти то видео у Аудију???

hahahahahahahahahahahaha. ahahahahahahahahahahah

Nije nego voze Z10, hahahahahahaha

Odakle im para za škodu, majku im lopovsku....

Ovo izglasavanje u vezi akciza je dokaz koliko su tajkuni i muvatori iznad države pa mogu da potplate stranke da bi se neki zakon izglasao u njihovu korist.
i onda neki od tih poslanika iz nabrojanih stranaka koje su glasale izađe za govornicu i hvali se kako se bore za interese Srbije,"brinu" se za narod.

Peconi ne bi ni postojao da nije DSS-a. Kriminalac malo dao patriJotama, i eto njega kao bizMismena.... Koliko znam, večinu je kupio Audijima, a ne novcem.

Не би ни Милета Костића - МК-комерц (НС димњаћар-3 ЕУРА шећерана) постојало да није било ДС-а ...
Kо је преузео Difffence Road ??? Pionir transport ????

А ко је пустио Мишковића, Дракулића да порасту ???

Моја мама ???

Peconi ne bi ni postojao da nije DSS-a.[/B]Kriminalac malo dao patriJotama, i eto njega kao bizMismena.... Koliko znam, večinu je kupio Audijima, a ne novcem.

....а видиш у чланку на почетку теме, између осталог пише:

.."- SPS je predložio amandmane po nalogu Peconija, koji je jedan od finansijera te partije."

Замислите сад ову ситуацију,...
Пецони финансира министра полиције,
може ли и тако да буде,.....
у ствари овако нешто,.......Пецони финансира нашу полицију...???

.

Ма dalismor углавио шверц шему са Дјуком ...

Вид'о да ту може да се мазне лова,
па к'о вели ш'о он да испадне глуп кад се сви оклемпавили од пара ...

И онда му не одговара да се поједине марке цигарета продају јефтиније ...
Пада му зарада ...
Србадија нема пара, а пуши ли пуши ...
Од 2000 поготово ...

Ма dalismor углавио шверц шему са Дјуком ...

Вид'о да ту може да се мазне лова,
па к'о вели ш'о он да испадне глуп кад се сви оклемпавили од пара ...

И онда му не одговара да се поједине марке цигарета продају јефтиније ...
Пада му зарада ...
Србадија нема пара, а пуши ли пуши ...
Од 2000 поготово ...

Vidi ovaj kur_mojj što je postao neki prepametan. Pa ti ćuti i dalje i kukaj, šalji svoju decu da ginu, i mrsi mooda, ja ću lepo i dalje da budem evropski orijentisan, i da poslujem, radim i živim s ljudima, a ne sa zatucanima koji samo traže dežurne krivce, da bi kukali o svojoj nemoći... Šta ćeš kad odu žuti s vlasti, onda ćeš da vratiš Turke u opticaj?

Back