Peckanje po telu

warrior_5

Početnik
Poruka
27
Pozdrav svima,

od nedavno osecam peckanje po telu (cesce u nogama) i nemam pojma zasto se to desava.
Pre nekih 3 godine mi je ustanovljena diskus hernija i iako sam nastavio da se aktivno bavim fudbalom bol je bio lokalnog karaktera, a tad su mi govorili da je moguce da dodje do utrnulosti nogu... e sad, do pre 5-6 dana nisam osecao takve stvari, pre tacno 8 dana sam poceo da pijem vitamin E pa pretpostavljam da mozda to ima neke veze sa tim peckanjima. Da naglasim da se bol u ledjima smanjio znatno u poslednjih 10-ak dana jer konstantno radim vezbe jacanja donjeg dela ledja, tako da sumnjam da je ovo peckanje od toga, ali ko zna..

Ako neko ima predstavu sta bi moglo da bude ili je imao slicnih iskustava, zamolio bih da to podeli samnom.

Hvala unapred! :)

ja ne znam vise sta ce mi jos neko novo reci sto se te kicme tice...previse sam opterecen tim problemom, pod stresom sam konstantnim. Sanjam da "progledam" i da vise ne moram da razmisljam o tome.
A ovo peckanje, svrab i kojesta me dodatno paranojisu.

Pozdrav dobri ljudi! :)

imam slican problem,bar tako mislim... povremeno osecam peckanje po nogama,mesavina svraba i peckanja,ali samo ako mu prethodi neka psihicka stimulacija (nocne more, intenzivno mastanje). raspitao sam se kod par ljudi,niko nema nista slicno... da li mozda znate nesto o tome? imam i drugo pitanje za vas... cesto osecam jako golicanje tabana, takodje posle psihicke stimulacije. bukvalno mogu da ga izazovem samim razmisljanjem o golicanju stopala... ili na primer, dovoljno je da zamislim sebe kako se penjem uz neku stenu i hodam po ivici da bih izazvao golicanje u tabanima... verujem da zvuci smesno i ludo :) ali me bas zanima zbog cega se to javlja, nisam nikada cuo da se kod nekog drugog javlja nesto slicno... bio bih vam zahvalan ako bi ste mi malo pojasnili situaciju.

Back