faraonn
Elita
- Poruka
- 20.165
...tako i ja mogu tvrditi da mi je 30 cm. a,Ja mogu isto tako da tvrdim da imam ***** od 25 cm ali realnost je drugacija, imam samo 18
ustvari je samo 25 cm...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...tako i ja mogu tvrditi da mi je 30 cm. a,Ja mogu isto tako da tvrdim da imam ***** od 25 cm ali realnost je drugacija, imam samo 18
Eto vidis, ali fakti su fakti. Tako i ovo pitanje jal Kosovo jal su KiMovi...tako i ja mogu tvrditi da mi je 30 cm. a,
ustvari je samo 25 cm...
Pravna realnost treba da ti se utera u mozak gospodjo, a po njoj je Kosmet - SrbijaJa mogu isto tako da tvrdim da imam ***** od 25 cm ali realnost je drugacija, imam samo 18
Lol, idi sisaj Kostunjari i njegovoj preambuli bez ikakvog dejstvaPravna realnost treba da ti se utera u mozak gospodjo, a po njoj je Kosmet - Srbija
...vremenska distaca će reći šta jeEto vidis, ali fakti su fakti. Tako i ovo pitanje jal Kosovo jal su KiMovi
Ma platili Šiptari neke moderatorske dzukule iz Googla da apdejtuju svoje terorističke UCK baljezgarijeAu, koji bombast naslov!
"Zvanično"?
Na osnovu mape koju ažuriraju albanci?
Posis je Slobin tj. KomunjarskiLol, idi sisaj Kostunjari i njegovoj preambuli bez ikakvog dejstva
I?Generalno je srpski politicki zivalj toliko bedan da je najveca uvreda koju su onome mogli da smisle - da je ped*r i s*ptar
Pa nista, ostanite bednici
Deder ovde se istresti, nemoj na poslu da pravish shizSve u svemu, svi mi se gadite, i opoziciono nacionalisti i ove pozicione raspikuce i lopovi. Eto da sutra budu izbori, ja bih vrvt glasala onog Grbovica jer stvarno sto da dajem jbn glas nekakvim lomparima. More sikter
I ti si naša ... Vidish da lupetash na kiloPa nista, ostanite bednici
A Nemice to nikako da primete…Ja mogu isto tako da tvrdim da imam ***** od 25 cm ali realnost je drugacija, imam samo 18
Alice Weidel says hello.Pa nista, ostanite bednici
AV pobedjuje, to je prosto neverovatno. Jos koja ovakva pobeda i centar Beograda ce biti deo albanskog kulturnog nasledja.
Ostvarilo se, al mimo međunarodnih zakona...Što su shiptari zacrtali, do sada se ostvarilo. Ovo je samo početak, i kroz par godina će da bude isto ko sa "ne dam Gazivode."
Jedino što je važno je stanje na terenu. Sve ostalo je glupost.Ostvarilo se, al mimo međunarodnih zakona...
Mogu sa svojim ostvarenjima da obrishu gluteuse, a može i usta posle brabonjanja
Samo je zakon važan za međudržavne odnose...Jedino što je važno je stanje na terenu. Sve ostalo je glupost.
Kako su počeli da izdaju deo po deo države, za par godina ćemo čitati "dogodine u Nišu"
I šta je sa ovima koji najcrnje popljuvaše kritičare pojedinih ćaci popova, je l će sada sa njima krenuti u odbranu srpskih svetinja i zašto neće?
Kakav argument, sve si nas time pridobila.Lol, idi sisaj Kostunjari i njegovoj preambuli bez ikakvog dejstva
Foliranje, tj foliraš non-stop.То је руски план одавно да имовину СПЦ на Косову и Метохији преда у руке Албанској Православној Цркви. Пошто РПЦ контролише и СПЦ и АПЦ, то им дође као исто.