Pećka patrijaršija i zvanično postala deo albanskog kulturnog nasleđa?

Pitanje je da li mi želimo, da li razmišljamo o vraćanju Kosova ikada?
Sad je vreme kada se lomi, da li ćemo takve ciljeve posaditi u našu svest ili ćemo posaditi večni odustanak?
Prvo da se pitaju ljudi sa Kosova da li oni žele da se vrate dole? Ako oni ne žele, u chemu je poenta?

Ali mogu da kažem da vlast ništa nije uradila po pitanju SZO na Kosovu, da je prestao da postoji bilo kakav srpski sistem tamo i da na osnovu toga iznesem mišljenje da će se i ovo desiti ili se desilo al nismo još obavešteni.
Izvini, kakve veze ima to što Nemačka hrabri Kurtija da Srbima ne da ni najminimalniji minimum na koji su se obavezali sa tvojom bombastičnom temom otvorenom na osnovu jednog tvita sa naloga izuzetno zanimljivog naziva?

Mogu samo da citiram Profesora Lompara koji konstatuje da je veliki deo javnosti u opoziciji prema pojedinim ličnostima iz vlasti, ali ne i prema (svojoj) ideologiji koju je ova vlast preuzela upravo od njih:
Ja imam jedno dugogodišnjeg mišljenje.neprijatelje na neki način poštujem i imam respekta i razumevanje cak prema njihovim potezima.neprijatelji su.
Izdajnike samo prezirem.s obzirom koliko vec dugo tog lompara povezuju sa blokaderosima stavljam ga odmah u drugi kos.

Izvini, kakve veze ima to što Nemačka hrabri Kurtija da Srbima ne da ni najminimalniji minimum na koji su se obavezali sa tvojom bombastičnom temom otvorenom na osnovu jednog tvita sa naloga izuzetno zanimljivog naziva?
Izuzetno zanimljiv naziv je kod našeg naroda metafora kojom se nazivaju potezi vlasti
:mrgreen: iliti, u**** su motku :D Ima još jedno značenje, sve to treba.... ;) Nemačka može da hrabri Kurtija ali sa njim se grli Vućić a ne nemački kancelar.

Kako su počeli da izdaju deo po deo države, za par godina ćemo čitati "dogodine u Nišu" :(
I šta je sa ovima koji najcrnje popljuvaše kritičare pojedinih ćaci popova, je l će sada sa njima krenuti u odbranu srpskih svetinja i zašto neće?
I Dioklecijanova palača je danas hrvatska baština, iako se zna da su je sagradili Rimljani. Međutim, nalazi se na hrvatskom državnom teritoriju i hrvatske vlasti su dužne voditi brigu o njoj. Slično je i sa srpskom kulturnom baštinom na Kosovu. Ona jeste porijeklom srpska, ali je unutar teritorija Republike Kosovo i kosovske vlasti su dužne brinuti o toj baštini i ona po svojoj lokaciji jeste dio kosovske kulturne baštine.

I Dioklecijanova palača je danas hrvatska baština, iako se zna da su je sagradili Rimljani. Međutim, nalazi se na hrvatskom državnom teritoriju i hrvatske vlasti su dužne voditi brigu o njoj. Slično je i sa srpskom kulturnom baštinom na Kosovu. Ona jeste porijeklom srpska, ali je unutar teritorija Republike Kosovo i kosovske vlasti su dužne brinuti o toj baštini i ona po svojoj lokaciji jeste dio kosovske kulturne baštine.
Ali pitanje Kosova još nije rešeno.

Samo malo pitanjce : Shvataš li razliku između "priča se o tome" i "zvanično potvrđeno" ? Priča se i da ste vi sns nekad bili normalni al nikada nije zvanično potvrđeno :D
I ja da priupitam odakle si izvukla ovu vest?odakle si našla informacije i odmah optužila državu?toalet papir čitaš...

To NIJE “hrvatska baština”, a ne čini je “hrvatskom” ni to što vi baš NIŠTA drugo nemate.

Ako ti je toliko stalo, napravi novu palatu, lepšu, veću i stariju od Dioklecijanove.

Back