JohnnyBoss
Zainteresovan član
- Poruka
- 110
Vidio sam da su mnogi pisali o raznim knjigama o bodybuildingu i ishrani i ostalom,međutim sve su na engleskom jeziku.Ako neko ima neku na srpskom neka postavi,ako nije problem. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo je teže naći knjige iz ove oblasti na našem jeziku. Jedinu koju sam uspeo da pronađem a da je stvarno dobra jeste "Anatomija treninga snage" od Frederika Delaviera. Ako si zainteresovan mogu ti poslati link na pm.
Haha,to si potpuno u pravu.Da ima kvalitetnih knjiga na srpskom ne bi se ni borili toliko protiv vetrenjača ovde i zamlaćivali se oko toga da li je whey štetan i da li je veliki broj ponavljanja za definiciju, a mali za masu.![]()
Mislio sam na besplatno "elektronsko izdanje".Ima je na nonstopshop.rs. Kupio sam je kada je bila na akciji, pre mesec dana, zajedno sa knjigom o istezanju.
Našao sam još jednu prevedenu knjigu: Nick Evans - Bodibilding anatomija. Ako nekoga interesuje gde se može "nabaviti" neka mi se javi na PM.
Malo je teže naći knjige iz ove oblasti na našem jeziku. Jedinu koju sam uspeo da pronađem a da je stvarno dobra jeste "Anatomija treninga snage" od Frederika Delaviera. Ako si zainteresovan mogu ti poslati link na pm.