mnogo ti je veci simo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mnogo ti je veci simo
Vidiš kako se ja ne ljutim na tebe,kad ti mene spomeneš.mnogo ti je veci simo![]()
oce ko debeloguza zenetina neka da njegova bude pošljednja.... e pa ne mozeI ovde slagvort![]()
samo ti odgovaram na tackicu posto si ne sima no sisa, jer nisi smeo moj post iznad tvog da citiras, vec se ko puvanjak na njega samo okacio ko crv na sv. simeonaVidiš kako se ja ne ljutim na tebe,kad ti mene spomeneš.
Sad ja neću ko ti napisat 20 postova u nizu.![]()
To je bila slučajnost, pošto sam greškom citiro Bird,pa onda izbriso i ostavio tačku.samo ti odgovaram na tackicu posto si ne sima no sisa, jer nisi smeo moj post iznad tvog da citiras, vec se ko puvanjak na njega samo okacio ko crv na sv. simeona![]()
lepo sto priznajes da si gresanTo je bila slučajnost, pošto sam greškom citiro Bird,pa onda izbriso i ostavio tačku.
Ne umišljaj si odma.![]()
Ti si uvijek u pravu.Bezgrešno-bezprijekorni Žan.lepo sto priznajes da si gresan
nije lepo sto hoces da te dozivljavamo kao bezgresnog
Nisu pcele pokrale izbore, vec SNS besmisleni udbasi.
Može li neko da mi objasni strateški značaj Kosjerića?
Jesu, dresirane su.Nisu pcele pokrale izbore,
Ma kojim li si ti smiricima da mi je znatiOčekivali su 65% a dobili po pljesku.
Ovako,
To im je jedina šansa bila gde su mogli uz sav onaj svinjac, koji su pravili na dane izbora, da pobede.
Jer je to malo mesto gde njihova logistika (svinjac) može nešto da postigne.
Kako je grad veći (Zaječar) tu je i razlika veća.
Sad zamisli kad budu bili izbori u 145 opština istovremano (parlamentarni) koliko se njihova moć gubi a SNS može da cepa sve to istovremeno bez problema.
Plus bi pobedom u Kosjeriću mogli da trabunjaju kako Vučić slabi i kako je gotov.
Mislim, pričaju oni to i sada nakon poraza ali im malo ljudi veruje, što se vidi po raskrnici u Nemanjinoj.
Ma kojim li si ti smiricima da mi je znati![]()
SmirenŠta hoćeš da kažeš?
Da sam smiren ili da sam urađen?
Ne razumem..![]()
Smiren![]()
![]()
![]()
Potpuni raspad SNS-a u jbenom Kosjericu i Zajecaru.Očekivali su 65% a dobili po pljesku.
Ovako,
To im je jedina šansa bila gde su mogli uz sav onaj svinjac, koji su pravili na dane izbora, da pobede.
Jer je to malo mesto gde njihova logistika (svinjac) može nešto da postigne.
Kako je grad veći (Zaječar) tu je i razlika veća.
Sad zamisli kad budu bili izbori u 145 opština istovremano (parlamentarni) koliko se njihova moć gubi a SNS može da cepa sve to istovremeno bez problema.
Plus bi pobedom u Kosjeriću mogli da trabunjaju kako Vučić slabi i kako je gotov.
Mislim, pričaju oni to i sada nakon poraza ali im malo ljudi veruje, što se vidi po raskrnici u Nemanjinoj.
A to.
Pošto vidim i da je @38imak tu ispričaću ti jednu priču.
Ima u službi jedan test koji daju prilikom regrutacije.
Vežu ti jaja konopcem a na drugoj strani konopca je cigla koja je trenutno kod tebe i stave te na vrh zgrade sa povezom na očima.
Kažu da baciš ciglu dole i ako je konopac dovoljno dug, neće ti ništa biti a ako je kratak odoše jaja. Neki konopac je kratak a neki dug. Ima više ljudi na vrhu zgrade i za neke sumnjaju da se bave kontraobaveštajnim radom.
Ko baci ciglu prolazi test ali i izgubi sve živce za sva vremena.
Dobije par sedih i pokaže da veruje službi.
Ja sam bacio..![]()
Zan, obožavam te. Jedini mu ti na rep stajes. Samo nastavi.ja sam toliko gresan da u paklu postoiji ceo sprat rezervisan samo za mene.
ali sto se tice srbije, tu sam cist ko suza za razliku od tebe musavog.