Pčele koje su spasle Kosjerić

Screenshot-20250610-142942-3.png

Može li neko da mi objasni strateški značaj Kosjerića?

Očekivali su 65% a dobili po pljesku.

Ovako,
To im je jedina šansa bila gde su mogli uz sav onaj svinjac, koji su pravili na dane izbora, da pobede.

Jer je to malo mesto gde njihova logistika (svinjac) može nešto da postigne.
Kako je grad veći (Zaječar) tu je i razlika veća.
Sad zamisli kad budu bili izbori u 145 opština istovremano (parlamentarni) koliko se njihova moć gubi a SNS može da cepa sve to istovremeno bez problema.

Plus bi pobedom u Kosjeriću mogli da trabunjaju kako Vučić slabi i kako je gotov.

Mislim, pričaju oni to i sada nakon poraza ali im malo ljudi veruje, što se vidi po raskrnici u Nemanjinoj.

Ovako,
To im je jedina šansa bila gde su mogli uz sav onaj svinjac, koji su pravili na dane izbora, da pobede.

Sad zamisli kad budu bili izbori u 145 opština istovremano (parlamentarni) koliko se njihova moć gubi a SNS može da cepa sve to istovremeno bez problema.

Plus bi pobedom u Kosjeriću mogli da trabunjaju kako Vučić slabi i kako je gotov.

Mislim, pričaju oni to i sada nakon poraza ali im malo ljudi veruje, što se vidi po raskrnici u Nemanjinoj.
Ma kojim li si ti smiricima da mi je znati :lol:

A to.
Pošto vidim i da je @38imak tu ispričaću ti jednu priču.

Ima u službi jedan test koji daju prilikom regrutacije.

Vežu ti jaja konopcem a na drugoj strani konopca je cigla koja je trenutno kod tebe i stave te na vrh zgrade sa povezom na očima.

Kažu da baciš ciglu dole i ako je konopac dovoljno dug, neće ti ništa biti a ako je kratak odoše jaja. Neki konopac je kratak a neki dug. Ima više ljudi na vrhu zgrade i za neke sumnjaju da se bave kontraobaveštajnim radom.

Ko baci ciglu prolazi test ali i izgubi sve živce za sva vremena.
Dobije par sedih i pokaže da veruje službi.

Ja sam bacio.. :)

Ovako,

Potpuni raspad SNS-a u jbenom Kosjericu i Zajecaru.

Sta li vi onda ocekujete po vecim gradovima, ja zasita ne znam.

Jedino da vam predsednik uvede vanredno stanje i ukine izbore.

To vam je jedina sansa, jer je doslo do tog nivoa da cak ni kradjom, kupovinom, reketiranjem, pretnjama i batinjanjem ne mozete da pobedite.

Toliko SNS nema nikakav legitimitet u Srbiji.

A to.
Pošto vidim i da je @38imak tu ispričaću ti jednu priču.

Ima u službi jedan test koji daju prilikom regrutacije.

Vežu ti jaja konopcem a na drugoj strani konopca je cigla koja je trenutno kod tebe i stave te na vrh zgrade sa povezom na očima.

Kažu da baciš ciglu dole i ako je konopac dovoljno dug, neće ti ništa biti a ako je kratak odoše jaja. Neki konopac je kratak a neki dug. Ima više ljudi na vrhu zgrade i za neke sumnjaju da se bave kontraobaveštajnim radom.

Ko baci ciglu prolazi test ali i izgubi sve živce za sva vremena.
Dobije par sedih i pokaže da veruje službi.

Ja sam bacio.. :)

Ne pitam za ishod :mrgreen:

:lol:

Back