PC, kakav je ciji? 'Ocemo li na crtu?

Moja masina je tacna evo pa vidi

masinana6.png

Ma i ta radi posao..i to doosta dobro :)
ovu retail ima moj stric, koji se inace bavi muzikom pa mu treba..sta reci..bruka stvar..
samo je malo previse para...=)

Ja sam ovu uzeo cisto radi reprodukcije zvuka jer sa ondasnjom integrisanom nista nisam mogao lepo da cujem ma kakav da je sistem, e sad sa ovom mi je doslo 800 MB instalacije koje kakvih programa za ovo za ono izmedju ostalog i produkcijskih sto meni stvarno ne treba a da radi, radi, stvarno ne mogu da se pozalim jer bilo je ili ona i neki 5.1 set, ili Yamaha risiver 5.1 i plus 2 kvalitetnija zvucnika sto se kao isplativija varijanta ispostavila ova prva i to bez greske.

@profa42
Pa buraz de si ti metno tolike hardove rezache i ostalo...:D
Da ti nisi stao ispred izloga i zapisivao opremu koja se prodaje najbolje pa to stavio... :P
Valjda je jasno gde sam metno kada pogledaš koje je kućište u pitanju. Svih pet hard diskova vezano je na SATA, kao i jedan rezač, ostala dva rezača su vezana na PATA. Dakle, sve na ovoj ploči je popunjeno.
I da, jedina stvar koju radim u životu je stajanje ispred izloga i zapisivanje...

Sad smo prešli na što lošije makine? Mislim da po pitanju PC-a niko ne može da me zajebe:

IBM PC XT 8088 @ 4.77Mhz
RAM: 640Kb
Hard disk: 20Mb
Grafička: Hercules (monohromatska), rezolucija 720x348 što je bilo daleko bolje od CGA, koji je imao rezoluciju 320x200 ali sa 4 boje.

1. 2 Intel Core 2 Extreme QX9775 Processors - $2600
2. Intel D5400DX "Skulltrail" dual-CPU Motherboard - $500
3. 4 2GB FB-DIMM - $500
4. 2 EVGA GeForce 8800 Ultra Video Card - $1259.98
5. 4 Cheetah® 15K.5 SAS 3Gb/s 300-GB Hard Drives - ST3300655SS - $3,931.20
6. GIGABYTE 3D Mercury GZ-FW1CA-AJS Silver Aluminum ATX Full Tower Computer Case – $399
7. odlican je kad bi ga iko kod nas imao u ponudi

Back