Miki 13991
Veoma poznat
- Poruka
- 11.546
Pa sta cu kada svuda oko mene 350 dindzi jedan dvd.Ako i ovo bude bilo u tom rangu,ne znam da li se isplati.
Скокни до Бањице, тамо је 150

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sta cu kada svuda oko mene 350 dindzi jedan dvd.Ako i ovo bude bilo u tom rangu,ne znam da li se isplati.
Klothius:Znaci koliko bi me izaslo kada bih kupio jednu dvd igru?Zivim na NBG-u.
Tippnet | CarDevil:DA LJUDI NEMISLE NESTO ZADNJI PUT TI KAZEM JEVOJ VAN TEME
Kakva je to narodna policija majketi ccc
slobodan bojovic
ozrenska 5
24000 subotica
ZORKA
dovoljno ili da opisem i kolika je tuca koju antenu ima i tako to
*ABC*:Hm, bas se nesto neslaze, ima BOJOVIĆ SLOBODAN u Subotici al u ulici: ĐURE STRUGARA , a na adresi OZRENSKA 5 ima VEREŠ ERIKA . :razz:
Ma salim se bre, samo cepaj, dok zivi piraterija mi cemo igrati igrice , bre Ameri ne odigraju igrica za ceo zivot kolko mi odigramo za godinu dana jer imamo jaku pirateriju !
Samo napred prijatelju. 8-) 8-) 8-)
*ABC*:Pa ako ptt izgubi paket, tebi nece stici igrica, ali neces nista ni platiti, a ptt ce morati da plati CarDevil-u desetostruku vrednost posiljke.
seen:e poslo sam ti pm al mi ne odgovaras.../
jel moze na jedan dvd da stane knight online i roa??
ako moze reci...
koliko paprena?Tippnet | CarDevil:video sam ti pm ali sam pregledavao koliko je to veliko i itako to ali ti se neisplati bar dok nebudem imao u katalogu jer ce cena da bude paprena ako ti nesmeta onda je ok 8-)
seen:koliko paprena?
Limunovo_Drvo:Imas li FAR WEST?
Trazim je 5 godina citavih,jos malo pa cu je i u muzeju traziti...![]()
Limunovo_Drvo:A jel' saljes u Republiku Srpsku?
Bas mi treba ta igra...zbog nje bih i Win98 istalirao![]()
CINC:Pokusao sam da posaljem mail na sloba@024wifi.net i da narucim neke igrice,ali mi se vraca generisana poruka 550 x-spam-flag:YES tako da ne znam sta je u pitanju.
Ako sve bude O.K. sa igricama dobro cemo saradjivati. CINC...![]()
sas99:Nek mi neko kaze gde ima u beogradu da se kupe cdei na ulici
Maxa Grocka:Backyard Basketball 2007 1CD
Europa Universalis III 1CD
Star Trek: Legacy 1DVD
The Lord of the Rings, the Battle for Middle-earth II, The Rise of the Witch-King 1DVD
Eragon 1DVD
NBA 2007
Madagascar 1CD
Neighbours from hell 2 1 Rayman 3 3
Rise of Nations:Rise of Legend 1DVD
Shrek 2Koliko bi ovo koštalo?