PC igre 30 din HIT!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Klothius:
Znaci koliko bi me izaslo kada bih kupio jednu dvd igru?Zivim na NBG-u.

dvd igre su po 100din ali minimalno je za forumase 300din milim moze i 1 dvd ali se ni tebi ni meni neisplati jer ako mi je dvd koji narezujem 30+kutija 5+ paket koji ti saljem 50din znaci zarada mi je skoro negativna a tebi se opet neispalti jer ti onda igra izadje 200din jer sto se vise uzima time t je postarina manje jer delis ptt sa vise diskova

Tippnet | CarDevil:
DA LJUDI NEMISLE NESTO ZADNJI PUT TI KAZEM JEVOJ VAN TEME
Kakva je to narodna policija majketi ccc

slobodan bojovic
ozrenska 5
24000 subotica
ZORKA
dovoljno ili da opisem i kolika je tuca koju antenu ima i tako to

Hm, bas se nesto neslaze, ima BOJOVIĆ SLOBODAN u Subotici al u ulici: ĐURE STRUGARA , a na adresi OZRENSKA 5 ima VEREŠ ERIKA . :razz:
Ma salim se bre, samo cepaj, dok zivi piraterija mi cemo igrati igrice , bre Ameri ne odigraju igrica za ceo zivot kolko mi odigramo za godinu dana jer imamo jaku pirateriju !
Samo napred prijatelju. 8-) 8-) 8-)

*ABC*:
Hm, bas se nesto neslaze, ima BOJOVIĆ SLOBODAN u Subotici al u ulici: ĐURE STRUGARA , a na adresi OZRENSKA 5 ima VEREŠ ERIKA . :razz:
Ma salim se bre, samo cepaj, dok zivi piraterija mi cemo igrati igrice , bre Ameri ne odigraju igrica za ceo zivot kolko mi odigramo za godinu dana jer imamo jaku pirateriju !
Samo napred prijatelju. 8-) 8-) 8-)

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) ti si moj covek sto se tice te veres erike to mi je komsinica ali ona nije na ozrenska 5 tj u registru pise da jeste ali ustvarnosti nije jer ima njih 6 pod ozrenska 5 ali samo sam je jedini legalan ali mene nisi nasao jer nemam fiksni tel............ ;-)

CINC:
Pokusao sam da posaljem mail na sloba@024wifi.net i da narucim neke igrice,ali mi se vraca generisana poruka 550 x-spam-flag:YES tako da ne znam sta je u pitanju.
Ako sve bude O.K. sa igricama dobro cemo saradjivati. CINC... :?:

znam ja sta je problem posto sam se pokacio sa mnogo provajdera nemogu svi korisnici da salju na moj mail ali i to cemo resiti naravno o njihovom trosku

P.S poslao sam ti katalog na mail

sas99:
Nek mi neko kaze gde ima u beogradu da se kupe cdei na ulici

promasio si temu ovo je tema gde ja prodajem igre filmove serije programe............... ili se menjam 1 za 1 a ne da tobijas informacije gde se moze nabaviti na ulici

P.S. mozes naci ako negde imas neki buvljak ili tako nesto sa tezgama pa gde vidis da prodaju original igre samo trazis katalog i daju ti i prodaju onda one ispod tezge one nase najmilijeXD tako je bar kod nas,tako bar radi moj prodavac

poslao sam ti katalog

Backyard Basketball 2007 1CD
Europa Universalis III 1CD
Star Trek: Legacy 1DVD
The Lord of the Rings, the Battle for Middle-earth II, The Rise of the Witch-King 1DVD
Eragon 1DVD
NBA 2007
Madagascar 1CD
Neighbours from hell 2 1 Rayman 3 3
Rise of Nations:Rise of Legend 1DVD
Shrek 2
Koliko bi ovo koštalo?

Maxa Grocka:
Backyard Basketball 2007 1CD
Europa Universalis III 1CD
Star Trek: Legacy 1DVD
The Lord of the Rings, the Battle for Middle-earth II, The Rise of the Witch-King 1DVD
Eragon 1DVD
NBA 2007
Madagascar 1CD
Neighbours from hell 2 1 Rayman 3 3
Rise of Nations:Rise of Legend 1DVD
Shrek 2
Koliko bi ovo koštalo?

znaci 6 cda *30=180din + 5dvd*100din=500din SVE zajedno 680+ptt

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back