- Poruka
- 43.085
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
О нечему што ви не смете ни да помислите...

Зато је и убијен.То
Ђинђић јесте од слугерање западним центрима моћи учинио заокрет (или је био на путу) ка родољубљу, од слуге страним господарима био је на путу бити слугом отаџвине и свог народа.
Поздравио иг САС-овац Хил...
Зато је и убијен.
Пронађи писмо амбасадорима "Квинте" које је послао 07. марта 2003, биће ти све јасно... и по неписаном мафијашком закону .. деца и жена су збринути
https://www.pulsonline.rs/puls-pozn...a-od-sina-svi-ocekuju-da-krene-ocevim/lq3s15g
Многе и многи су и убијане/ни .. па нису добили ништа
Пронађи писмо амбасадорима "Квинте" које је послао 07. марта 2003, биће ти све јасно.
А мафија ради само у САД, у Италији је Дрангета.
Да има те мафије- ти не би сад ово смео да пишеш... права мафија је мафија у Србији .. жене и децу патриота прогањају .... остале мафије имају кодекс ... прокреације
Српска зна само за затирање и семена и племена
Јесу ли збринули и павковићеву жену и децу?.. и по неписаном мафијашком закону .. деца и жена су збринути
https://www.pulsonline.rs/puls-pozn...a-od-sina-svi-ocekuju-da-krene-ocevim/lq3s15g
Многе и многи су и убијане/ни .. па нису добили ништа
Јесу ли збринули и павковићеву жену и децу?
Да има те мафије- ти не би сад ово смео да пишеш.
Досадан си са том мантром.
Zvezdan Jovanović mu nije oprostio patriotizam.Зато је и убијен.
Zoran Đinđić nije bio drugosrbijanac već srpski nacionalista koji je doduše glumeo demokratu i liberala. Ovo je faksimil pisma-čestitke koje Đinđić na Vidovdan 1994.godine šalje ratnom zločincu Ratku Mladiću na Pale. Znači u vreme najgore opsade Sarajeva, dok Sarajlije ginu pod snajperskom vatrom i granatama ispaljenih na civile sa položaja tzv. "Vojske Republike Srpske", bez vode i struje, Đinđić šalje zvaničnu, na memorandumu Demokratske stranke, čestitku ratnom zločincu koji će kasnije u Hagu da bude pravosnažno osuđen za opsadu Sarajeva, za najteže zločine protiv čovečnosti i genocid u Srebrenici.So na ranu drugosrbijanaca.
Zar ga nije ubila mafija, zato što je bio mafijaš ?Поздравио иг САС-овац Хил...
Зато је и убијен.
Ubila ga je vojna služba bezbednosti jer je hteo da bude ono šta je sada Oskar, apsolutni gospodar Srbije, a pukovnici-bezbednjaci, za koje je inače Zoran Đinđić i sam sin vojnog bezbednjaka radio još od vremena kada je bio mladi radikalni marksista u Nemačkoj, sa time nisu bili saglasni. Naime, njihov favorit je bio Boris Tadić, koga su i doveli na vlast nakon što su likvidirali Đinđića onako čisto za primer svakom eksponentu koji pomisli da je rođen za veću ulogu od one koju mu je režiser predstave dodelio.Zar ga nije ubila mafija, zato što je bio mafijaš ?
Шта значи ово? У Србији нико овако не говори.nakon što su se likivdirali Đinđića
То му силници нису опростили, због тога и јесте убијен.
Pa da ja sam zapravo ubačeni pro-EU element iz Moldavije i došao sam ovde da rovarim protiv srpsko-ruskog prijateljstva, a ne znam baš dobro vaš jezik. Štedelo se na mojoj obuci jer smo mi Moldavci sada siromašni ali ćemo vas prešišamo sada kad uđemo u EU, a vi ostanete ruska gubernija.Шта значи ово? У Србији нико овако не говори.
Ти си циркус на две ноге.Pa da ja sam zapravo ubačeni pro-EU element iz Moldavije i došao sam ovde da rovarim protiv srpsko-ruskog prijateljstva, a ne znam baš dobro vaš jezik.
A ti si Krst sa sve Isusom...Ти си циркус на две ноге.
Ма све како ти кажеш...A ti si Krst sa sve Isusom...
Да због тога је и убијен од титоистичког система у Србији и служби које су под контролом запада.Поздравио иг САС-овац Хил...
Зато је и убијен.