Pavković: Đinđić nije dao da budem uhapšen

То што пише у видео-клипу нема везе са оним што је генерал рекао.
Генерал је пренио ријечи Ђинђића Карли Дел Понте; "дао (испоручио) сам ти два предсједника, дао сам ти начелника генералштаба и ове генерале, више никог не можеш да оптужиш". И по генераловим ријечима Карла се сложила са тим.
Овај дијалог се вјероватно тако десио, јер Ђинђић јесте од слугерање западним центрима моћи учинио заокрет (или је био на путу) ка родољубљу, од слуге страним господарима био је на путу бити слугом отаџвине и свог народа. То му силници нису опростили, због тога и јесте убијен.
Наравно да битанге из суда у Ден Хагу нису одржале обећање Ђинђићу.

Против генерала оптужница је званично саопштена октобра 2003. године, значи седам мјесеци након Ђинђићевог убиства, да би се сам предао хашкој инквизицији 25. априла 2005. године.

Поздравио иг САС-овац Хил...
То

Ђинђић јесте од слугерање западним центрима моћи учинио заокрет (или је био на путу) ка родољубљу, од слуге страним господарима био је на путу бити слугом отаџвине и свог народа.
Зато је и убијен.

.. и по неписаном мафијашком закону .. деца и жена су збринути

https://www.pulsonline.rs/puls-pozn...a-od-sina-svi-ocekuju-da-krene-ocevim/lq3s15g

Многе и многи су и убијане/ни .. па нису добили ништа
Пронађи писмо амбасадорима "Квинте" које је послао 07. марта 2003, биће ти све јасно.
А мафија ради само у САД, у Италији је Дрангета.

Пронађи писмо амбасадорима "Квинте" које је послао 07. марта 2003, биће ти све јасно.
А мафија ради само у САД, у Италији је Дрангета.

.. права мафија је мафија у Србији .. жене и децу патриота прогањају .... остале мафије имају кодекс ... прокреације

Српска зна само за затирање и семена и племена

.. права мафија је мафија у Србији .. жене и децу патриота прогањају .... остале мафије имају кодекс ... прокреације

Српска зна само за затирање и семена и племена
Да има те мафије- ти не би сад ово смео да пишеш.
Досадан си са том мантром.

Мој Начелник Генералштаба док сам служио март 2000-2001. Враћамо се са гађања онако натрпани у камиону и кличемо и певамо Павковићу.

pavkovic4.jpg

Back