DEVIL
Aktivan član
- Poruka
- 1.008
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma paukovi su napravili plan da satru covecanstvo svojim mrezama,sta da ti kazem![]()
To ne mora uopste biti smesno. Paukova mreza je san nase savremene tehnologije.
Ima smisla,moj stancic je bukvalo "umrezen" u razne kablove,kablice...
Zasto pauk uvek pravi mrezu u toj visini, da bi mi ljudi normalne visine, kad prodjemo, tako lepo zapucali glavu u tu mrezu nakon cega bi se pola sata oslobadjao iste, iz kose, obrva, usta, nosa..ociju
Zar to nije misterija![]()
To ne mora uopste biti smesno. Paukova mreza je san nase savremene tehnologije.
Ima smisla,moj stancic je bukvalo "umrezen" u razne kablove,kablice...
pa aj.....moze......daj 50 evra....avansno.Kako bi bilo, da ti i ja malo u pecinu? u mraksa djavlom a?a?a? Da 'vatamo paucinu
![]()
I neka spremi prirucnik... mislim, treba se tu snaci, a ne pobeci glavom bez obzira... iz pecine ..![]()
al kvalitetan prirucnik!I neka spremi prirucnik... mislim, treba se tu snaci, a ne pobeci glavom bez obzira... iz pecine ..![]()
pa aj.....moze......daj 50 evra....avansno.
Navodno paukovi donose srecu, i ne treba ih ubijati.
Nema veze s temom,al eto
Nije poenta u tome koliko oni naprave mreza, vec materijal niti koji je koliko znam najjaci materijal na svetu.
PS.
Celicni lanac je smesan u odnosu na paukovu nit
To je jedan od razloga gde su pauci vredni postovanja
nabavicu 4-5 komada crnih udovica,treba nekom? XD
Znate za one pukove sto kradu kola,sto cekaju iza coska da se neko parkira i odmah zgrabe kola XD
Sto si ti tezak za plachanjeeee!.......Zmijche u dzepche, a?Jedino se takvih plasim:S
Kostaju....
Sto si ti tezak za plachanjeeee!.......Zmijche u dzepche, a?![]()