Siniša Kršić
Početnik
- Poruka
- 35
Čestitamo svima od srca na postignutim rezultatima ! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pridruzujem se čestitkama![]()
Mozda Perune kada vide ko im je konkurencija odustanu
a mozda je i to sto kazes... vazno je samo da se nadju u katalogu, i sutra ce imati neke imaginarne titule, mozda ih i sami upisu, ko zna, jer nije mi logicno da im neko ko je u kinologiji da po 22CAC 20BOB, kao sto se cesto moze procitati u oglasima, a niko nikad nije video psa![]()
Jedino sto stoprocentno znam je to da pomenuti gospodin nece imati tu cast da sudi nasim (mojim) psima pa sve i da je jedini!
Mozda ti je u tome odgovor zasto su na toj izlozbi bili samo psi iz jedne odgajivachnice (odgoj ili vlasnistvo sve jedno)!
Ok ali tvoje pse nije sudio zato i kazem da ne mogu da bilo sta kazem o njegovom sudjenju niti lose niti dobro dok ne pogledam sudjenje ili dok mi ne bude sudio mom psu (ako ikada bude sudio) a evo javio se na BK Deki kaze da je po njemu sudjenje bilo korektno za dobermane.Eto znaj ga ti sada kada nisam video svojim ocima. MOzda sam ja budala i najverovatnije jesam ali ja dok ne vidim ne osetim na svojoj kozi ne mogu da bilo sta kazem *** Boro takav sam i krajNe radi se tu o pljuvanju nego o principu,jer covek koji pred ocima vidi samo svog psa i svi ostali ne valjaju( i trazi mane a ne nagradjuje vrline) nikako ne moze da bude dobar sudija i ne moze da sudi moje pse !
Cestitam Dragnu I Bori (mislim psi su pobedili ali ajde red da vama dvojci cestitam) na postignutom rezulatu u sivcu, a znajuci da je Dragan imao probleme neke oko te izlozbe ovo jos vise draza pobeda bez obzira na dolazak rusa.
Neka je sa srecom i sutra hocu kompletan izvestaj![]()
![]()
![]()
Jos jednom sve cestitke, i drago mi je da je sudija odsudio ovako i da nije samo zato sto su strani izlagaci njima dao sve sto moze.Nisam ostale pse uzivo video ali ne sumnjam da su bili bolji da bi pobedili (a to tesko da su mogli da budu)
Mislim da to Nikola i Mina rade super tako da ni tu nismo losi, i meni je Zorica skoro pokazala par stvari kada ovaj Lidijin magarac nije hteo da slusa u ringuCak smo i pokupili neke fazone u prezentovanju pasa od ruskih profesionalnih hendlera !
Sretnomislim da smo spremni![]()