boring
Aktivan član
- Poruka
- 1.273
Hvala svima. Naravno da sam bila kod veterinara i on mi je sam prepisao bensedin. Posto se ne moze naci mala doza od 0.2 mg preporucio mi je kao zamenu diazepam. Pre dve nedelje mi je rekao da smanjujem dozu, da mu dajem samo ujutru i prekjuce je opet imao napad. Ne znam sta da radim, kod veterinara da se konsultujem oni mi kazu isto- nema leka koliko zivi zivece (MISLIM JBT!). Dobro je sto su napadi kratki i nema pada, vec se samo ukoci (ako mogu da kazem da je to "dobro"). Inace ici cu na Vet. fakultet da se i tamo konsultujem jer mi nije jasno, koliko znam bensedin (dizaepam i sl.) se daju kao pomocni lekovi, mene zanima koji adekvatan lek mu treba dati ali od veterninara ne dobijam odgovor. Receno mi je samo da vratim dozu na predjasnju- ujutru i uvece. Iskreno i meni je bilo cudno da samo dva meseca pije a posle da prestane. Kratak je to period sto se preventive tice. Posle kratkog napada on se ponasa kao da se nista nije desilo. Nikad nema nekog posebnog uzroka. Jednostavno citala sam da su oni vrlo srcani kucici i hiperaktivni i skloni su epilepsiji. Ja se samo plasim nekih negativnih dejstava sto pije lekove za smirenje ali taj odgovor sam dobila od vise veterinara pa se nadam da mu nista nece skoditi. Sad samo da nadjem i sta ce mu u potpunosti pomoci. :-s
Poslednja izmena: