DD
Elita
- Poruka
- 19.267
Da. Jedu sve. Ko bi rekao za tako male kuce 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tacno tako, usisivac![]()
Evo u subotu sam imala frku sa njom, imala retku stolicu i povracala celo jutro. Bile do veterinara, kaze, mora da je stomak pokvarila. Dao joj dve injekcije, pa joj bolje. Al je ljuta na mene od subote
A kad setamo, non-stop govorim : "Fuj to, Tula!"
Bas tako! Fujto, to je njeno ime!
Jednom je na moje oci krenula po mrtvog pacova! Ruku da mi pokida!
Pogledajte prilog 292686
![]()
Postovani poznavaoci i ljubitelji malih rasa...
Od pre par dana sam nabavila patuljastog pinca,mom dragom sinu,pa me sada zanima mnogo toga...
Ovako moj pas ima 4 meseca,jelenje je boje,tj.crvene i Veoma je dobar pas od starta...
Naj pre me zanima kako naj lakse da ga naviknem tj.naucim da vrsi nuzdu napolju?
Koliko puta dnevno i koje doba dana je naj bolje za obroke...? Ja mu dajem junior granule i konzerve takodje,sa mesom u gelu,da li pilece ili drugo ne bitno...Naravno konzervu podelim na dva obroka,manja konzerva je u pitanju...
Koji su vitamini neophodni ? Koji vid dresure on podnosi i na koji nacin...?
Za sada toliko sa pitanjima...
Unapred zahvalna Iva!!!
Postovani poznavaoci i ljubitelji malih rasa...
Od pre par dana sam nabavila patuljastog pinca,mom dragom sinu,pa me sada zanima mnogo toga...
Ovako moj pas ima 4 meseca,jelenje je boje,tj.crvene i Veoma je dobar pas od starta...
Naj pre me zanima kako naj lakse da ga naviknem tj.naucim da vrsi nuzdu napolju?
Koliko puta dnevno i koje doba dana je naj bolje za obroke...? Ja mu dajem junior granule i konzerve takodje,sa mesom u gelu,da li pilece ili drugo ne bitno...Naravno konzervu podelim na dva obroka,manja konzerva je u pitanju...
Koji su vitamini neophodni ? Koji vid dresure on podnosi i na koji nacin...?
Za sada toliko sa pitanjima...
Unapred zahvalna Iva!!!
Jao bas mi je zao tvoje kuce i tebe! Ja placem od muke kad moja Tula ima proliv ili povrati. Nadam se da ces pronaci resenje.![]()
hvala! nadam se da ce sve biti oki jer koliko sam citala po forumima dosta pasa boluje od epilepsije. samo me muci sto nigde trenutno na trizstu nema bensedina od 2 mg![]()