Patriote drugima izmisljaju drogu, a ustvari...

Ma kakvi gde bre ishlapeli jel si gledao neki od skorijih radikalskih mitinga ,krezavi su ,masniji i neuki vise nego ikad :-D
Normalno. Sve je više takvih. Dok gospoda kao Mišković i ostali tajkuni pune svoje i džepove stranaka na vlasti raja je sve siromašnija.
Takva raja je umela i protiv careva a nekmoli sproću "demokrata". Ona kuka i motika od 5. oktobra biće kulturna manifestacija za bes i ogorčenje koje je stvoreno 7-godišnjom pljačkom i ponižavanjem.
Možda radikali nisu spas ali su manje zlo od užasa besmisla koje nudi Tadić i njegovi.

Nemam ništa protiv ali neargumentovani smeh je nemoć.

Poštovana Alergična, da sam na vašem mestu, stalno bih se pitao da li je moguće da je manje od 5% glasača ili navijača u pravu a svi ostali blesavi i glupi.

Savet je besplatan, tako da mi ne dugujete ništa, jer, i tako nisam siguran da vam je "možno" pomoći.

to je bilo na prošlim izborima, koji su, ujedno i bili prvi na kojima je LDP učestvovala
ps. veliki je blam, ovde imati većinu

mnogo više publike ima baja,bora drljača,,,,,, nego sting ili bočeli.....
pa sad se ti hvali

Normalno. Sve je više takvih. Dok gospoda kao Mišković i ostali tajkuni pune svoje i džepove stranaka na vlasti raja je sve siromašnija.
Takva raja je umela i protiv careva a nekmoli sproću "demokrata". Ona kuka i motika od 5. oktobra biće kulturna manifestacija za bes i ogorčenje koje je stvoreno 7-godišnjom pljačkom i ponižavanjem.
Možda radikali nisu spas ali su manje zlo od užasa besmisla koje nudi Tadić i njegovi.
sapun , kaladont i jeftina kineska garderoba su svima dostupni , mada kontam da to radikalima dodje kao neki stajlig , uniforma hjebem li ga pa ih ne koriste previse :-?

Da. Bilo bi fenomenalno kad bi na svadbama svirali Sting i Rollingstones. Bilo bi veoma Rock. Međutim ... Demokratija je volja većine i ukusi te većine će preovladati.

Ali to su ukusi. Šta je s razumom? Ili s vidom? Koliko treba biti ćorav ili glup pa ne videti šta nam rade "prijatelji"? Kad bih ja tako otimao i ucenjivao svoje prijatelje brzo bih ostao sasvim sam. Politika je čudo i samim tim čudni su i političari.

Ništa me ne čudi, uvek je bilo patriJota koji su gledali samo lični interes, ti likovi me veoma podsećaju na Čedu, koji glumi altruistu i borca protiv mafije, a ovamo je imao dosta frendova u istoj toj mafiji, naravno dok ih nije potamanio u Sablji, što neko reče, mrtva usta ne govore. Šta ga briga, sada ima čistu biografiju, svi oni koji su se sastajali sa njim u Šilerovoj, sada nisu među živima.
Ceda nema ratne zlocine iza sebe, a i ta droga sto mu izmisljate nema je nigde. Ovi likovi sui stvarno uhapseni. U Silerovoj je bio i Seselj, o tome se cuti, je li. Znate li da je po Siptarovim navodima pisao onu knjigu Laufer?

Kum i Šiptar su odlazili kod Šešelja, želeći da mu obazbede preuzimanje vlasti. Sam Šešelj je to izjavio. Međutim, nije hteo ništa s njima da ima jer su mu bili na spisku glavnih kriminalaca koje je malo kasnije objavio, kao i rešenja nerešenih ubistva. Čak je i upozorenja davao, i javno, Zoranu Đinđiću. Jasno mu je dao do znanja da se sprema atentat. Potom je sam otišao u Hag.

Što nije reagovala država, i njegova bezbednosna služba, pitajte Mihajlovića i ostale DOS pajtose. U procesu Zvezdanu i Legiji ne postoji nikakva sumnja koja bi navodila naručioce na Srpsku Radikalnu Stranku. Bilo je pokušaja, odmah iza atentata da se SRS svrsta u glavne, kao i Koštunica i SPS. To je bilo političko huškanje javnosti na opoziciju. Neuspešno, naravno.

Šešelj, ako je i bio u Šilerovoj, bio je manje pozvani gost od Čede i Đinđića. Kažu, zbog bazena. I možda zbog prostora i luksuza pa su se tamo slavili i rođendani, pisalo se o tome kao i o video snimcima koji su nestali. Nestali pre nego što se neverovatnom brzinom srušila tvrđava u Šilerovoj. Žurilo se. Nadam se da će se jednom pojaviti te video trake, da evociramo uspomene na lagodne dane pune užitaka i luksuza.

Sve je to veoma nelogično. Zašto bi Zemuncima Čeda bio drugar, kad su im Šeki i Koštunica po pogledima na svet bili mnogo blizi?

Ja ovde ne vidim nikakvu logiku, al' možda je do mene ?:shock:

Šeki je kol'ko znam hercegovac i sem mesta prebivališta ( trenutno porodice), nikakve veze sa Zemunom nema.

Koštunica živi na Dorćolu oduvek, te...isto - takođe.

A Jovanović je tek novobeograđanin:confused:...i sem što je upisao jednu od marginalnijih srednjih škola u Zemunu ( upitno da li je istu i završio) i sem što su mu saborci i "drugovi" živeli u njemu ...8-)...nema mnogo veze sa Zemunom...:lol:

Nema traka, da ih ima vec bi se nasle za 5 godina. Zgrade su napravljene na divlje i trebali su da ih sruse. kako znas da je Seselj bio manje pozvani gost? On to kaze? I zasto su Kum i Siptar njemu hteli da obezbede vlast. Verovatno zato sto su verovali da bi im pod njim bilo bolje. Zasto bi tako mislili? A?
Da. Verovatno su mislili da će im Šešelj pre svega, biti bolja opcija. Makar su znali da drži reč. Jer, znajući za dogovore Đinđića i DOS-a s Legijom povodom 5. oktobra, nisu mogli da računaju na poverenje. Mislim da su bili iskorišćeni i nije mi ih žao. Ali ti dogovori jasno govore i o vođama revolucije. Kad se posle svega pogleda izbor, naravno da su pokušali s radikalima. I opet, dobili su šut kartu. U čije ime, ili za kog nalogodavca su ubili Đinđića možda ćemo saznati. Da je to Šešelj sada je najmanje verovatno, zar ne ?!

E sad da kolegi Taxisti dodam i to da je vrlo logično da su Čeda a i njegov idol Đinđić bili preferirani jer su bili na vlasti. I "ljubav" je trajala dok se karte nisu otvorile. Mafijaši iz Šilerove ne praštaju ni male novčane dugove a kamoli kršenje dogovora. Tako, epilog znamo, osim što je ostalo da se manipuliše ko je nalogodavac. Možda ga zaista i nema. Lično, nisam ubeđen u to, ali ako postoji to mora biti neko mnogo moćniji od Šešelja ili Koštunice. Ovim, svakako, insinuiram delovanje "spolja" - što je meni lično najverovatnije. Zašto ? Zato jer se Đinđić počeo zamerati zapadu insistiranjem o rešavanju Kosova a to je bio tabu koji nije bio u opciji. Kažem, samo mi se tako čini.

Ceda nema ratne zlocine iza sebe, a i ta droga sto mu izmisljate nema je nigde. Ovi likovi sui stvarno uhapseni. U Silerovoj je bio i Seselj, o tome se cuti, je li. Znate li da je po Siptarovim navodima pisao onu knjigu Laufer?
Pa i Čeda bi bio uhapšen da se nije pobrinuo da Šiptar i Kum budu ubijeni u Sablji. Jedini ljudi sa kojima se Čeda družio u Šilerovoj i baš oni da budu ubijeni u Sablji, slučajnost, m? Pa sad ***** kako je bio čist, išao čovek da se bori za zemlju i demokratiju i to baš u leglo mafije, pravi patriJota.

Pa i Čeda bi bio uhapšen da se nije pobrinuo da Šiptar i Kum budu ubijeni u Sablji. Jedini ljudi sa kojima se Čeda družio u Šilerovoj i baš oni da budu ubijeni u Sablji, slučajnost, m? Pa sad ***** kako je bio čist, išao čovek da se bori za zemlju i demokratiju i to baš u leglo mafije, pravi patriJota.

Eh, moj ti...kao da se to sve ne zna...dođe đavo po svoje...kad - tad...videćeš/ćemo...8-):lol:

Back