Patrijarh u kafani odlikovao Ilića: Mala su Veljina prsa da stanu sva ordenja/odlicja

Gde ce biti organizovana sledeca dodela crkvenog ordenja Zivom Svecu Velji?

• U porodilistu?

• Na fudbalskom stadionu?

• U qupleraju?

• U sedistu UO SNS-a?

• U Kuci Cveca?

• Na Kalemegdanu?

• Nece vise biti dodele crkvenih ordenja!

• U porodilistu?

• Na fudbalskom stadionu?

• U qupleraju?

• U sedistu UO SNS-a?

• U Kuci Cveca?

• Na Kalemegdanu?

• Nece vise biti dodele crkvenih ordenja!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Otkud ja znam... Od moje malene mesecne platicice mogu da si kupim autic, pravi, nov novcati. Ipak, bice da si ti u pravu, dosta mali autic, 500 ccm... Ti mozes da kupis od svoje Mercedes 500 SL, ali Matchbox izdanje. :whistling:

_nobody_

Из твојих постова се јасно види да одлично служиш својим газдама, да те они цене, да те сјајно плаћају. Види се и да си у Србији био потцењен и понижен. Сада је све то дошло на своје место. Па зашто си и даље тако огорчен и незадовољан?

Из твојих постова се јасно види да одлично служиш својим газдама, да те они цене, да те сјајно плаћају. Види се и да си у Србији био потцењен и понижен. Сада је све то дошло на своје место. Па зашто си и даље тако огорчен и незадовољан?

Ja sluzim samo Bogu, Satanu i samom sebi... Kada dodjem na Nebesa, tamo cu na Bozji Sud, da mi se sudi za ovozemaljska dela. Gazde su tamo meni negde po prioritetu na 100-om mestu. I kao takav sam im jako potreban. :mrgreen:

_nobody_

Ја молим и Бога и Сатану да нам подари још десетак Качавенди, и да папа Иринеј подели још одликовања и другим гангстерима попут Веље, да се Војвода Антински не задовољи једном црквом већ да крене у зидање новог Хиландара у Бајчетини, а да се народ најзад освести, и сломи кичму народним непријатељима - преварантима у мантијама.

Poslednja izmena:
Ја молим и Бога и Сатану да нам подари још десетак Качавенди, и да папа Иринеј подели још одликовања и другим гангстерима попут Веље, да се Војвода Антински не задовољи једном црквом већ да крене у зидање новог Хиландара у Бајчетини, а да се народ најзад освести, и сломи кичму народним непријатељима - преварантима у мантијама.

Шта поново би да рушиш Цркве, палиш Манастире и убијаш Свештенике? Па то раде и Шиптари на Косову.

Зашто им се не придружиш? Зашто овде провоцираш и вређаш овај народ, његову Веру и Цркву?

Ви комунисти сте и овако друговали са свим непријатељима србског народа. Увек, па вам није тешко да то радите и сада. Кад вама, поред свих непријатеља србског народа данас, највише смета СПЦ и Двери Србске- одмах знам колико је сати. И да су вама Срби били и остали једини непријатељи.

Комшија, а шта ћемо са онима у мантијама који нису преваранти? И са верујућим народом? Све на преваспитавање у Кумровец?

Комшија, а шта ћемо са онима у мантијама који нису преваранти? И са верујућим народом? Све на преваспитавање у Кумровец?

Зна се- у јаме. Па на њиховим стратиштима градити фудбалске стадионе. То је та кумровечка школа.

Зна се- у јаме. Па на њиховим стратиштима градити фудбалске стадионе. То је та кумровечка школа.

Ne bese li da je stadion Rada sagradjen na prostorima zloglasnog banjickog logora za vreme Drugog Svetskog Rata? :think:

I ko su, ono bese, United Force? Ekstremisticko nacionalisticka desnicarska organizacija?! Jel to ta kumrovecka skola? :mrgreen:

_nobody_

Реално, и то што кажеш.

I to sto kazem... I to sto sam govorio 1988me da ce Srbija potonuti na dno dna... Ali, iebiga, imademo/imadu experti kao ti... Koji sve znadu, ki veljiki! :manikir:

Mada, mi piglu pratimo sta vi metni-pa se klati radite, i profitiramo na vasoj svekolikoj pameti... Samo sto sirotinja raja placa vasu "met-pa" do mojega, i nas nemali profit! :mrgreen:

_nobody_

Back