Strigoi
Elita
- Poruka
- 22.826
Krpi li sam svoje jedine cipele i ide tramvajem na posao?pravo da ti kazem nisam mu nasao nijednu zamerku danas
cak je i vise skroman nego sto bi patrijarh trebao da bude
oblaci se kao obican prost monah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krpi li sam svoje jedine cipele i ide tramvajem na posao?pravo da ti kazem nisam mu nasao nijednu zamerku danas
cak je i vise skroman nego sto bi patrijarh trebao da bude
oblaci se kao obican prost monah
Krpi li sam svoje jedine cipele i ide tramvajem na posao?
Zašto ga voze u Leksusu? Zašto blaženopočivšeg Patrijarha Pavla niko nije vozio, nego živi svetac išao peške i tramvajem?To ne znam
Vozili su ga vozilom Lexus LS malo starije proizvodnje
Zašto ga voze u Leksusu? Zašto blaženopočivšeg Patrijarha Pavla niko nije vozio, nego živi svetac išao peške i tramvajem?
Ako već moraju da ga voze, zašto mu ne kupe novu Pandu, da pomognu srpsku auto industriju?
To ne znam
Vozili su ga vozilom Lexus LS malo starije proizvodnje
ja to nisam juce videoVozali ga i Majbahom nešto novije proizvodnje.
ja to nisam juce video
bolja i novija auta su imale vladike od patrijarha
Patrijarh Pavle se nije vozio.Neće
Upravo da bi ti i ostali mrzitelji crkve imali o čemu da pričate
Zamisli patrijarh se vozi u autu
A koji se ne vozi?
Patrijarh Pavle se nije vozio.
Ko zna šta bi bilo da se nisu zavetovali na slromnost.
Krpi li sam svoje jedine cipele i ide tramvajem na posao?
Sem kad dođe kod Putka, onda opanjkava svoj narod, to jest njegov najbolji deo, njegovu budućnost. Sramota. Nedostojan. Profitije.Lepo besedi
Sem kad dođe kod Putka, onda opanjkava svoj narod, to jest njegov najbolji deo, njegovu budućnost. Sramota. Nedostojan. Profitije.
Znaš li ko je izjavio to što si citirao, nesretniče?Ne sudite da vam se ne sudi;
2 Jer kakvim sudom sudite, onakvim će vam suditi; i kakvom merom merite, onakvom će vam se meriti.
3 A zašto vidiš trun u oku brata svog, a brvna u oku svom ne osećaš?
4 Ili, kako možeš reći bratu svom: Stani da ti izvadim trun iz oka tvog; a eto brvno u oku tvom?
5 Licemere! Izvadi najpre brvno iz oka svog, pa ćeš onda videti izvaditi trun iz oka brata svog.
Znaš li ko je izjavio to što si citirao, nesretniče?
Da već nisi crtani film, sad bih ti rekao da jesi.Nesretnik si ti jer si bezboznik i bices sve dok se ne vratis u veru pravoslavnu
Ja se trudim da zivim onako kako Hristos zapoveda
Немају ти епископи и патријарх ништа као својину и као нешто своје. Све је то власништво Цркве. Неће нико то да остави родбини кад умре.Ko zna šta bi bilo da se nisu zavetovali na slromnost.
Немају ти епископи и патријарх ништа као својину и као нешто своје. Све је то власништво Цркве. Неће нико то да остави родбини кад умре.
Остане нека лична библиотека од неког епископа, а од стварно материјалних ствари епископи и митрополити немају ништа да је лично њихово.
Него патријарх Павле је говорио још што-шта. Да се људи сете и једне друге његове реченице осим ове, где би нам био крај.
Budimo ljudi iako... Jel to?
A to oko nemanja svojine, mnogo povoljnije da crkva kupi limuzinu i onda održava, poji, registruje, plaća parking i kazne... pa pazari vilu i održava, drugovi popovi samo koriste. A za rodbinu im sve nešto pište jj taman ko i za vernike.
Strava fora, evo i ja se dobrovoljno javljam da nemam vilu i limuzinu po tom receptu. Obavezujem se i da stavim krs' na retrovizor, šta mi teško.