Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.083
Ne može se raditi razlika među Srbima. Tko si ti da određuješ koji su Srbi poželjni, a koji nisu?![]()
Ko govori o razlici među Srbima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može se raditi razlika među Srbima. Tko si ti da određuješ koji su Srbi poželjni, a koji nisu?![]()
Ti. Zašto ja koji sam "zapravo" "Srbin katolik" nemam pravo biti na srpskom forumu?Ko govori o razlici među Srbima?
Ti. Zašto ja koji sam "zapravo" "Srbin katolik" nemam pravo biti na srpskom forumu?
Zar ne znaš da Hrvati "zapravo" ne postoje?Od kada si se konvertovao? Od pobede Tomaševića?
Šta skinuo si U i stavio petokraku?
Zar ne znaš da Hrvati "zapravo" ne postoje?![]()
Неки јесу, свакако, а тачно је и да овоме није добро...Ovde navijali za proustašu? Nije tebi dobro očito.
Lepo je što njegiva Svetost podržava liberalne , progresine i zelene pokrete,kao i što se vidi da je potekao iz urbanog miljea bivše države , ono što je ipak pitanje je da li je uobičajno da patrijarh i poglavar SPC čestita izbor predstavnika lokalne samouprave u drugim državama , makar i njemu srcu bliskih kao što je Hrvatska ? A drugo pitanje je dali njegova Svetost deli iste političke svetonazore i u matičnoj državi i da li će podržati da i Beograd izroni iz sna kad za to dodje vreme .![]()
Ma opusti se i ne brigaj. To je sve prirodno i tradicionalno. Škoti vole pit viski, Talijani vole dobru pjesmu, Englezi piju čaj popodne, Kinezi jedu pse, a Srbi vole virit u tuđe dvorište. Ništa novo.Nikako mi nije jasan razlog zbog kog se jedan verski poglavar upliće u svetovne probleme susedne, ne baš prijateljske države.
Овај патријарх неки дрогош, ускоро ће и у јектенија да убаци нешто од екатерине![]()
Ово је заправо честитка од стране администратора Митрополије загребачко-љубљанске, који је сада и патријарх српски.Tomislav Tomašević postao je novi gradonačelnik Grada Zagreba nakon drugog kruga lokalnih izbora koji su se održali u nedjelju, 30. svibnja. Tom je prilikom Patrijarh srpski Porfirije Tomaševiću čestitao na pobijedi.
''Koristim ovu priliku uputiti Vam najsrdačnije čestitke povodom izbora na dužnost gradonačelnika Grada Zagreba s iskrenom molitvenom željom da Vaš mandat bude ispunjen prosperitetom i blagostanjem za sve Zagrepčane, bez izuzetka'', napisao je te dodao Azrine i Indexove stihove.
''Svojevremeno je veliki zagrebački pjesnik Branimir Johnny Štulić pjevao kada Zagreb izranja iz sna, što me je potaklo da izrazim nadu, koja je, uostalom, i nada svih žitelja ovoga lijepoga grada, da je pred nama novo jutro koje će promijeniti sve'', naveo je patrijarh Porfirije.
http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...orfirije-cestitka-tomasevic-dzoni-stulic.html
Lepo je što njegiva Svetost podržava liberalne , progresine i zelene pokrete,kao i što se vidi da je potekao iz urbanog miljea bivše države , ono što je ipak pitanje je da li je uobičajno da patrijarh i poglavar SPC čestita izbor predstavnika lokalne samouprave u drugim državama , makar i njemu srcu bliskih kao što je Hrvatska ? A drugo pitanje je dali njegova Svetost deli iste političke svetonazore i u matičnoj državi i da li će podržati da i Beograd izroni iz sna kad za to dodje vreme .![]()