cobi63
Aktivan član
- Poruka
- 1.393
Ne znam.A i to ne cini svetitelja.
a sta ga cini to sto neko kaze da jeste,pa evo i ja kazem da je moj deda svetac,jel mi verujes?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam.A i to ne cini svetitelja.
Cini ga to sto je clan evharistijske zajednice.Svetost je upravo to-evharistijska kategorija,dok su dobra dela samo manifestacija crkvenog života te osobe i ona nemaju nikakvu ulogu u dostizanju oboženja.
sto znaci tandara,mandara broc,nista konkretno to ja mogu da kazem i za mog dedu
Sabor ja taj koji odlucije ko je svetitelj.A volja Sabora je volja Duha Svetoga(naravno to za tebe ne važi).
PAZI TI TO!
Volja sabora je volja duha svetoga!
kakva drskost!
Luka 14:26-33 Ako ne prodas SVE sto posedujes neces ici u carstvo nebesko.
768]ovo su sve smesne stvari.
covek je bio na mestu gde je mogao ratove da spreci. da je hteo. da je bio uporan.
isina, ne samo on. ni katolici nisu nista uradili. ni muslimani.
time sto su pozivi za mir bili samo pro forme, su ohrabrivali ratnohuskace.
svi su oni koristili pomirljiv jezik, a ne ostar. a zna se da su patrijarsi imali ostar jezik kao britva. cak su ih ubijali zbog jezika.
ombudsmana nismo imali do skora.
mogao je da bude ombusman.
kad god vlast uradi nesto lose, da ih javno prozove kao nemoralne.
TO NIJE URADIO NI JEDNOM.
svojim postupcima on je davao najvecu podrsku vlasti. SVAKOJ vlasti.
Mi smo samo ono cega se ne odricemo. Lepota stvorena po bozjem liku.
Vredi izdvojiti jos neke (crne) bisere... Nisu direktno vezani za Pavla ali...
Promasio ti temu,ovde nije rec o ateistima vec o deda Pajinoj firmi zvanoj SPC i koliko joj je on imovine navukao kao njen direktor.Cinjenica da je ded Paja dobro plivao i sa jednima i sa drugima sto bi rekli nit smrdi nit mirise i zato je muzo sto je mogao da izmuze.Ne sekiraj se sad ce novi disa Irinijej da dobije pomoc od glavnog iz Rima deda Racingera svog ortaka tako da ce kasa firme puniti
a lakse je bogatasu proci kroz iglene usi....Ako nesto prodas, onda za to dobijes nesto drugo (novac).
Ne moze se pricati o prodaji kao o oslobadjanju od imetka.
Ako se mojom imovinom smatra hrabrost, volja, strah, gordost, ponos, ljubav... odricanjem od onoga sto me cini covekom prestajem biti covek.
Ono sto ostane ce ici u carstvo nebesko.
ali nece ostati nista !
Cekaj, ako prodam SVE, onda nema vise nicega za preseljenje u carstvo nebesko. Nema se sta preseliti.
Mi smo samo ono cega se ne odricemo. Lepota stvorena po bozjem liku.
ако причаш о џиповима, требао би ако си и мало озбиљан саговорник да знаш да у време санкција 90 тих, за цркву су били знатно ублажене.
AHAHAHAHAHAH!!!!
za njih su ublazene sankcije? a sta oni izvoze?
svaki pop, makar i u manjem mestu ima bar 2 kuce. i bar 2 automobila. ja znam neke koji imaju 4 kuce. od toga 1 na moru. nema nikakvo nasledstvo, ne igra loto (kaze to je za idiote), i nikakav drugi posao.о каквој имовини причаш, кад добро знаш да је цркви одузет велики део имовине и да је до сада враћено око 15% после доношења закона о реституцији 2006. године.
sta dzip koji kosta vise od 100000e, kad se uvozi, je u stvari besplatan?увоз на аутомобиле бре, не извоз.
кад је у питању српство и вера православнаPravo pitanje je sta si ti ucinio i cinis da pomognes onima kojima je pomoc potrebna? Sto se Pavla tice svi znamo ko je i kakav je bio a cinjenica da on nekome smeta ne govori nista o Pavlu ali govori dosta o onome kome on smeta
sta dzip koji kosta vise od 100000e, kad se uvozi, je u stvari besplatan?
odakle pare bre???
a narod gladuje.
sta oni produktivno rade????
ja na njih gledam potpuno isto kao na Balkansku Prorocicu Kleopatru, Trgovcevica i Milana Tarota...
svaki pop, makar i u manjem mestu ima bar 2 kuce. i bar 2 automobila. ja znam neke koji imaju 4 kuce. od toga 1 na moru. nema nikakvo nasledstvo, ne igra loto (kaze to je za idiote), i nikakav drugi posao.
on vec ima carstvo nebesko. to dolazi za neke jos za ovog zivota.
on zivi u malom mestu, a oko njega sirotinje je MNOGO.
moj ujak je DOBAR prijatelj sa nekoliko vladika. uvek ga docekuju kao dragog prijatelja. jednom je isla i moja mama.
kaze da je prijem kao kod kraljeva. oko njih su najvece skupocenosti, zlato, i sta ti ja sve znam.
ja mislim da je ovo bilo pre restitucije. sad verovatno imaju vise para.
mislim da je najunosnije zanimanje biti pop.
кад је у питању српство и вера православна
ето хорде штенади гуја и аспида да урличу
Није лепо лагати.svaki pop, makar i u manjem mestu ima bar 2 kuce....
Није лепо лагати.
Poruku njegove svetosti partrijarha srpskog gospodina Pavla i Svetog arhijerejskog Sinoda SPC preneo je vladika hvostanski Atanasije Rakita. On je pročitao Apel sa Episkopske konferencije od 10. avgusta u kome se, između ostalog, "očekuje od sadašnjih predesednika SRJ i Srbije da, ukoliko zaista ne žele da svoj narod i državu pretvore u sopstvene taoce, vodeći ih u sigurnu propast, da što pre omoguće drugim ljudima kako bi preuzeli kormilo države i izveli narod iz ćorsokaka u koji je doveden".