PATNJA

ja ti i kažem da je to aspekt patvnje za pdf filizofija.

evo, ja više patim za svakom zgaženom životinjom koju sretnem nego za svim svojim bivšim skupa.

sreća-patnja . . . votevr . . . dobro je sve sem otupelosti. :cool: :mrgreen:

Pa dobro kad prevrtim film neke bivse su mi bile manje drage neke vise drage... Al nekako uvek fokusiram svoje misli na buducnost... Glupo je razmisljati o proslosti uopste... Treba svoju energiju posvecivati plemenitim i lepim stvarima od koje se moze imati neke neke vajde i neke lepote i dobrote. ;)

Pa dobro kad prevrtim film neke bivse su mi bile manje drage neke vise drage... Al nekako uvek fokusiram svoje misli na buducnost... Glupo je razmisljati o proslosti uopste... Treba svoju energiju posvecivati plemenitim i lepim stvarima od koje se moze imati neke neke vajde i neke lepote i dobrote. ;)

uopšte na spadam u ljude koji se peviše obaziru za ptošlošću.

nitijedan bivši više nema nikakvog efekta na moja osećanja, kada ih sretnem kao da vidim starog prijatelja, bez štrecanja ili sete. ne vučem repove iz starih veza.

Panjoglavi...a zashto te juri devojka iz proshlosti ?
ps.Idi peri shajbne na semaforu..imace ljudi vajde od tebe

zakon o socnosti ROSTILJ kobasica :
debele u precniku 1 cm
beli luk 52,3%
meso govedje 32,6%
meso svinjsko - bem ti digitron....ostatak
duzina 28 cm
komada u kilo 4

gladan sam za medalju

Poslednja izmena:

Back