Patnja sa zubom

Mire^^

Početnik
Poruka
37
Zanima me da li nekim sluajem postoji kakav lek, prirodni bilo sta protiv bolova u zubima ili da li je ikako moguce izleciti zub bez toga da se ne ide kod zubara (pitam jer je ovaj svet pun svakavih stvari i svacega necega cudnog). Mucim se sa jednim zubom al' ne smijem otici kod zubara to mi je najveci strah -.-

Zanima me da li nekim sluajem postoji kakav lek, prirodni bilo sta protiv bolova u zubima ili da li je ikako moguce izleciti zub bez toga da se ne ide kod zubara (pitam jer je ovaj svet pun svakavih stvari i svacega necega cudnog). Mucim se sa jednim zubom al' ne smijem otici kod zubara to mi je najveci strah -.-

Pa dobro.. Ne moraš kod zubara.. Vrlo brzo ćeš kod neurologa ali ti i dalje odugovlači :)))

Pomoci ce ti mozda beli luk , ako nisi gadljiv, ali samo preventivno, mucices samog sebe, ja takodje imam fobiju od ljudi u belim mantilima :lol: ali sam na kraju morao da odem :)

Hm ...
ablow.gif

Najozbiljnije on je odlican prirodni lek jer deluje po principu prirodnog antibiotika. Ali opet kazem , samo preventivno dok ne ode kod zubara. Licno mi je pomoglo, mozda ce i njemu.

Hm ...
ablow.gif

Najozbiljnije on je odlican prirodni lek jer deluje po principu prirodnog antibiotika. Ali opet kazem , samo preventivno dok ne ode kod zubara. Licno mi je pomoglo, mozda ce i njemu.

znam, ja sam od belih mantila :zper:
mada mu to baš i neće pomoći jer to bez bušenja da se smiri neće, samo se puni.. može samo da se iskomplikuje, a samo će da postigne da smrdi na beli luk :lol:

Meni nije jasno sta se to desilo sa ljudima, ranije nisu nikad isli kod zubara a imali zube, istina nekad je neki zaboleo pa se izvadio al vecina je bila unutra. Danas se ide kod zubara, brusi se i turpija a zubi se vade vise nego pre.

A najgori su sokovi,ja samo kiselu i obicnu vodu pijem,i da cajeve ali ne agresivne i ne sladim ih.Haos sta da kazem visegodisnja trauma od zubara+nemar zbog iste+paradentitis i na nekim mestima paradentoza.... Ali izlecicu tj suzbiti koliko tezih slucajeva sam videla pa su sredili ja sam tek na pocetku.

Meni nije jasno sta se to desilo sa ljudima, ranije nisu nikad isli kod zubara a imali zube, istina nekad je neki zaboleo pa se izvadio al vecina je bila unutra. Danas se ide kod zubara, brusi se i turpija a zubi se vade vise nego pre.

ishrana se promenila, a higijena i navike ostali isti
možeš krkati šećere do mile volje, ali peri zube posle toga, dva puta dnevno je minimum
doduše ne treba ni preterivati, mada naš narod u tom smeru retko kad preteruje, više preteruju u onom drugom

Back