patina ljubavi

da li se patina nahvatala po vasim emocijama
ili jos uvek shljashtite?

ko vas glanca, ima li koga da vam skine patinu?
ili se sami glancate?

da li vam je patina udobna, da li ste vec u fazi kada patinu vidite kao dobar stit?

koliko je korisna patinica, m?

konacno interesting tema posle toliko vremena :)
dacu poen sutra....
elem, jeste se nahvatala, i normalno je sto jeste, ali izglancam s' vremena na vreme, ja psiholoski, on seksualno :lol:, udobna mi je, i korisna mi je, ali volim da se ljubav i veza izglanca s' vremena na vreme, cisto da zasija malo :)

ili se sami glancate?

da li vam je patina udobna, da li ste vec u fazi kada patinu vidite kao dobar stit?

A ne, nije se nahvatala, tačnije jeste, pa sad nešto razmišljam, možda se zapravo, sada skida.. dobro, ne sada, kao ovog momenta, ali ovog proleća, da, nekako baš volim da šljaštim i sijam i mnogo mi je fino i ne, neću da kažem da li imam nekog ili ne, mislim to svi znaju, nem' nikog i hoću dasudam, kao i svaka poštena forumašica... :p
A da volim da tako kao sijam, k'o neka neonska reklama i da volim da imam emocije i da volim da se tako smejem, to mi je nekako tako po prirodi.. prethodnih nekih silnih vremenskih razdoblja su bile neke malo drugačije emocije i tako svašta nešto a sada hoću da budem srećna, pa šta, i ko može da mi zabrani... samo zdravlja da bude... i sve je ostalo ok i sve vremenom dođe na svoje mesto i sve bude na kraju baš onako kako treba... vrlo jednostavno... :)

A ne, nije se nahvatala, tačnije jeste, pa sad nešto razmišljam, možda se zapravo, sada skida.. dobro, ne sada, kao ovog momenta, ali ovog proleća, da, nekako baš volim da šljaštim i sijam i mnogo mi je fino i ne, neću da kažem da li imam nekog ili ne, mislim to svi znaju, nem' nikog i hoću dasudam, kao i svaka poštena forumašica... :p
A da volim da tako kao sijam, k'o neka neonska reklama i da volim da imam emocije i da volim da se tako smejem, to mi je nekako tako po prirodi.. prethodnih nekih silnih vremenskih razdoblja su bile neke malo drugačije emocije i tako svašta nešto a sada hoću da budem srećna, pa šta, i ko može da mi zabrani... samo zdravlja da bude... i sve je ostalo ok i sve vremenom dođe na svoje mesto i sve bude na kraju baš onako kako treba... vrlo jednostavno... :)

pijem bambus i bas mi je fino. malo kole 2/3 crno vino :manikir:

nisam u uzletu emocija onako kako bi trebalo...nikako ne mogu da stavim tacku na bivsu vezu....jos je preradjujem.....dok god se toga ne oslobodim nema price oko mojih mogucnosti u emotivnom smislu.....

Jednom kad sam bila klinka, uzela sam mamine omiljene soljice za kafu (made in England!) koje su imale patinu i izglancala ih. I umesto mama da se odusevi, naljutila se sto joj soljice sad sijaju kao da su nove.
Od tad cenim patinu. :lol:

Znači, ko razume - shvatiće.. :)
A vi, ostali zlobnici, smejte se ali moja će biti zadnja, haha! :ivilivildžinijus:

Šalu na stranu, drago je meni što ja vas tako uveseljavam i sve je to super, ali htedoh reći da mi je stvarno ok ovako iako nemam nikoga ko 'glanca' moje emocije i sjaj i sve... našla sam mir neki sama, i izuzetno sam srećna zbog toga.. i htedoh reći, nije uvek potrebna druga osoba da bi bojila dane i osvetljavala ih... naravno, daleko je lepše ako imamo tako nekog..
Heh.. i Jopet sam se zbunila, znači, jednostavno mi ne ide danas :D
Odoh da vozim bajs, to mi je pametnije... :)

Znači, ko razume - shvatiće.. :)
A vi, ostali zlobnici, smejte se ali moja će biti zadnja, haha! :ivilivildžinijus:

Šalu na stranu, drago je meni što ja vas tako uveseljavam i sve je to super, ali htedoh reći da mi je stvarno ok ovako iako nemam nikoga ko 'glanca' moje emocije i sjaj i sve... našla sam mir neki sama, i izuzetno sam srećna zbog toga.. i htedoh reći, nije uvek potrebna druga osoba da bi bojila dane i osvetljavala ih... naravno, daleko je lepše ako imamo tako nekog..
Heh.. i Jopet sam se zbunila, znači, jednostavno mi ne ide danas :D
Odoh da vozim bajs, to mi je pametnije... :)

Slatka si;)

ili se sami glancate?

joj, patina....
na svemu je volim, daje onako antik-fazon, sem na emocijama.:think::think:
ne, nisu mi patinaste, ne, mozda malo samo, onako...

Back