Patike

• Začetnik teme Začetnik teme goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Više volim da nosim

• Patike

• Cipele

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ove sam kupio pre neki dan...I torbu con...Deluju fino...:)
http://1.***************/-pbFLqIYYuR8/TqdHa1plWqI/AAAAAAAAFW0/2TJlLkNbsCE/s1600/320946_10150269174117185_83124182184_6942508_1813252586_n.jpg

Bio sam u dilemi da li te ili jedne potpuno crne robusnije kožne...Uže...Al ipak...imaju širi kalup udobne su...Interesantno je da iako su kožne deklarišu ih kao patike za ''suvo vreme'' kao i većinu patike...

decije-patike_t4ee0c6ed9360e.jpg

Juče kupila detetu, samo u crno beloj varijanti :D ...

Izbegavam svetlu odeću i obuću jer se lako prlja...Čak i ta bela linija na mojim mi izaziva strah...Kupio sam u istom paketu još jedne skroz bele patike to je prvi put od 90 i neke da kupim neke bele patike al lepo je kad je vrućina ne upijaju sunce..

Izbegavam svetlu odeću i obuću jer se lako prlja...Čak i ta bela linija na mojim mi izaziva strah...Kupio sam u istom paketu još jedne skroz bele patike to je prvi put od 90 i neke da kupim neke bele patike al lepo je kad je vrućina ne upijaju sunce..

Po meni su patike najlepše bele, a nezahvalne za održavanje, to da, a pogotovo za decu...
Ja preferiram starke, i to u boji. Bilo kojoj.

Meni su ove skroz interesantne :heart:

thumbnail.aspx

A ove bi mi išle za ovo leto, što je na izmaku,,

starke3V.jpg

Boja, sve..

Poslednja izmena:

meni su prošle bile crne. Al više volim bele, lepše mi izgledaju. A volim kako izgledaju i kad se isprljaju onako, potamne malo, mada kontam da to ne voli svako.

OOdlične su, po mom ukusu ...

Zahvaljujem :)

Back