Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Volim i ja čorbast al ti preteraNajviše volim čorbast. Ali ono baš. Kad zavatim kašikom da bude samo 2-3 zrna pasulja.
Ovako
Pogledajte prilog 1353242
Kakav vi volite? Zaprška? Kakvo meso?
Ja luk ne volim u pasulju.Volim i ja čorbast al ti pretera
Bajo nema pasulja bez zaprške na masti. Luk, brašno, aleva. Od mesa isključivo slanina ili kolenica
Kako da kuvaš pasulj bez luka?Ja luk ne volim u pasulju.
A od suvog volim i suva rebra
Ne volim ni ja puno ali ne ide mi pasulj bez luka. Ja zato i ne volim kad neko spremi gusti prebranac po receptu "koliko pasulja, toliko luka". Naručio jednom u restoranu i nisam mogao da pojedem, previše luka.Ja luk ne volim u pasulju.
A od suvog volim i suva rebra
E tu je fazon, da se luk proprži i doda na pola kuvanja a brašno i aleva tek na kraju. Ovo da bolju aromuKako da kuvaš pasulj bez luka?
Luk se raskuva, zaprška bez luka.
Ne volum ga u pasulju. Neću da vas gadim objašnjavajući zašto.Kako da kuvaš pasulj bez luka?
Luk se raskuva, zaprška bez luka.
Не треба ти брашно ништа. Пасуљ се сам згусне.Volim i ja čorbast al ti pretera
Bajo nema pasulja bez zaprške na masti. Luk, brašno, aleva. Od mesa isključivo slanina ili kolenica
Probao sam svakako ali bez kašike brašna mi nije to to. Jbg veliki sam sitničar i kad nešto fali po mom ukusu onda kvari utisakНе треба ти брашно ништа. Пасуљ се сам згусне.
Ја прво пропржим лук, бели лук, шаргарепу сечену, суву или живу паприку, сланину, алеву паприку, ловор, мало парадајз сока и онда додам пасуљ и врућу воду и за сат и по је готов.
Ti si neki čudak, MitoNe volum ga u pasulju. Neću da vas gadim objašnjavajući zašto.
Ne stavljam luk u zapršku nikako, samo u pasulj kada se kuva, raskuva se i nema ga u čorbici ili nagusto kada kuvam.E tu je fazon, da se luk proprži i doda na pola kuvanja a brašno i aleva tek na kraju. Ovo da bolju aromu
Često kuvam pasulj na sledeći način( pisala sa već o tome)Probao sam svakako ali bez kašike brašna mi nije to to. Jbg veliki sam sitničar i kad nešto fali po mom ukusu onda kvari utisak
Ne kažem da radiš pogrešno nego ja volim kad se luk malo karamelizuje a posle lepo raskuva kad ga dodaš tako na pola kuvanjaNe stavljam luk u zapršku nikako, samo u pasulj kada se kuva, raskuva se i nema ga u čorbici ili nagusto kada kuvam.
Bez ljutnje, jeste da je tako zdravije ali nema onu dražČesto kuvam pasulj na sledeći način( pisala sa već o tome)
Skuvam luk, šargarepu, zelen. Kuvano izblendam i dodam u pasulj koji se već kuva.
Ne treba nikakva zaprška, brašno niti bilo šta.
Čorbica bude gusta kao jogurt otprilike.
A vi gospodjice furate samo francusku kuhinju?Precenjeno jelo, nikad ga nisam volela.
Probaj ako te ne mrzi i napiši ovde.Ne kažem da radiš pogrešno nego ja volim kad se luk malo karamelizuje a posle lepo raskuva kad ga dodaš tako na pola kuvanja
Bez ljutnje, jeste da je tako zdravije ali nema onu draž![]()
Hoću zašto da ne, volim da eksperimetiše ali priznajem ovo sa blendanjem nisam probao. Samo sumnjam da će biti ukusnije od mog načinaProbaj ako te ne mrzi i napiši ovde.
Kada ima paradajza, ubacim i paradaj i papriku da se kuva i sve izblendam, zaboravih, u to ubacim i malo aleve paprike
Paradajz?Probaj ako te ne mrzi i napiši ovde.
Kada ima paradajza, ubacim i paradaj i papriku da se kuva i sve izblendam, zaboravih, u to ubacim i malo aleve paprike
Ne moraš ništa pržiti, beli luk stavi da se skuva sa povrćemHoću zašto da ne, volim da eksperimetiše ali priznajem ovo sa blendanjem nisam probao. Samo sumnjam da će biti ukusnije od mog načina
I samo da dodam, tucana mora obavezno da bude domaća. Kod zaprške u brašno na samom kraju vrlo kratko propržim samo jedan mali čen izmeljanog belog luka, ne više da ne preovlada ukusom
Pa još kad udrobiš onaj tvoj bajat hleb od pre 4 nedelje...Najviše volim čorbast. Ali ono baš. Kad zavatim kašikom da bude samo 2-3 zrna pasulja.
Taman posla, mrzim besamel ali pasulj mi prosto ne prija. Volim grasak, boraniju, junecu corbicu itdA vi gospodjice furate samo francusku kuhinju?
E bez kašike brašna ne mere čorbast pasulj da bude kako treba, nema onu finu kremastu teksturu, jedino da ga raskuvaš totalno ali to nema svrhe onda si dobio papulu. I proprženo brašno da mu neki šmek, što kažu Švabe schmeckenNema potrebe da se pasulj zapržava brašnom... ako moraš brašnom da ga zgusneš, znači da ga nisi dobro skuvao. Od mesa ima dovoljno masti, tako da ni to nema potrebe dodavati.
Tako sam i ja pre radio, ali sam savladao tehniku da ga bez brašna napravim taman gustim koliko treba, a da se ne raskuva. Ne smeta mi ni sa brašnom, ali probaj i ovako.E bez kašike brašna ne mere čorbast pasulj da bude kako treba, nema onu finu kremastu teksturu, jedino da ga raskuvaš totalno ali to nema svrhe onda si dobio papulu. I proprženo brašno da mu neki šmek, što kažu Švabe schmecken
Kod zaprške je najbitnije da se radi u najmanjoj mogućoj posudi, imam bukvalno šerpicu prečnika 12cm samo za to jer mora brašno da ide u duboku masnoću a ne želimo previše masnoće![]()