Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.755
Može,... kao Engleski doručak.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikad vido pasulj a radio u Engleskoj.Да, Енглези једу пасуљ и јаје на око за доручак. И кобају приде или сланину
Ja nisam bio u Engleskoj ali bio sam na Krfu u hotelu je bila gomila Engleza, svako jutro su krkali suljpa, jaja na oko i prženu slaninu!Nikad vido pasulj a radio u Engleskoj.
Jaja slanina i pomfrit sa kecapom uglavnom.
To je Krf, ja pricam za Englesku...Ja nisam bio u Engleskoj ali bio sam na Krfu u hotelu je bila gomila Engleza, svako jutro su krkali suljpa, jaja na oko i prženu slaninu!
Ne znam ali znam da se to u meniju vodilo kao "English Breakfast"To je Krf, ja pricam za Englesku...
Mislim da je pasulj izuzetno redak na engleskom meniju, ne secam se da sam ga tamo uopste jeoNe znam ali znam da se to u meniju vodilo kao "English Breakfast"
Не знам ови Енглези на Крфу су се давили у њему... Или су на Крфу први пут пробали пасуљ па су одлепили у стилу "дај да се накркамо сад, овога код нас нема"Mislim da je pasulj izuzetno redak na engleskom meniju, ne secam se da sam ga tamo uopste jeo![]()
imaАко физикалишеш онда има смисла, и то негде између 10,11 сати кад се истрошиш. Овако, не видим неку логику.
Pricam o ozblijnom fizickom trosenju, ovo tvoje zvuci kao IT limunadica ili slicno.ima
ja sam recimo bio sluzbeno desetak dana u jednom velikom sistemu u srbiji i pauze sam imao izmedju 11 i 12 i izmedju 14 i 15
problem je bio sto nisam doruckovao jer sam rano ustajao i bio sam u hotelu a dorucak jos nije bio spreman ili bih jeo na brzinu sto ne volim i ne bih izdrzao do 14 bez jela, tako da sam vec negde oko 11:25 uzimao klasican rucak i lako se covek navikne
posle sam na drugoj pauzi uzimao kolace![]()
pa da, ali sam se opet presaltovao da rucam u 11 i bilo je ok..nista mi nije faliloPricam o ozblijnom fizickom trosenju, ovo tvoje zvuci kao IT limunadica ili slicno.
a kad večeraš ako ručaš u 11?pa da, ali sam se opet presaltovao da rucam u 11 i bilo je ok..nista mi nije falilo
i nije it posao limunadica
to sto sam imao od 8 sati rada, dva sata pauze samo pokazuje da je posao psihicki iscrpljujuc
i samo nemoj reci da sam razmazen![]()
to mi je bio dorucaka kad večeraš ako ručaš u 11?
Da onaj iz konzerve uz jaja i npr kobasice. Odlično se slaže,a i zasiti.Kako vam to prija i u kojim slučajevima jedete pasuljicu za doručak ?
Izbegavam sodu u kuvanju jer da jelu metalan ukuskada pržite crni luk, dodajte malo soda bikarbone, napravićete je da bude kao kašica, rastopiće se
onda je ubacite u hranu...kako god gde želite
soda-bikarbona je čudo, magija za sve
Ja ga jedem obavezno sabajle ako je bio za rucak predodni dan. kako drugacije?Kako vam to prija i u kojim slučajevima jedete pasuljicu za doručak ?