Pasulj za doručak?

Mislim da je pasulj izuzetno redak na engleskom meniju, ne secam se da sam ga tamo uopste jeo :P
Не знам ови Енглези на Крфу су се давили у њему... Или су на Крфу први пут пробали пасуљ па су одлепили у стилу "дај да се накркамо сад, овога код нас нема"

soda bikarbona u kuvanju pomaze da se pasulj bolje skuva,da se luk kod dinstanja raspadne brze...ali kada se u jelo dodaje sirce ono reaguje sa sodom bikarbonom i verovatno pravi neku so..uglavnom riblja corba sa sodom bikarbonom koja sluzi da ubrza raspad luka,postane gorka kada se doda sirce.provereno.

Ако физикалишеш онда има смисла, и то негде између 10,11 сати кад се истрошиш. Овако, не видим неку логику.
ima
ja sam recimo bio sluzbeno desetak dana u jednom velikom sistemu u srbiji i pauze sam imao izmedju 11 i 12 i izmedju 14 i 15
problem je bio sto nisam doruckovao jer sam rano ustajao i bio sam u hotelu a dorucak jos nije bio spreman ili bih jeo na brzinu sto ne volim i ne bih izdrzao do 14 bez jela, tako da sam vec negde oko 11:25 uzimao klasican rucak i lako se covek navikne
posle sam na drugoj pauzi uzimao kolace :D

ima
ja sam recimo bio sluzbeno desetak dana u jednom velikom sistemu u srbiji i pauze sam imao izmedju 11 i 12 i izmedju 14 i 15
problem je bio sto nisam doruckovao jer sam rano ustajao i bio sam u hotelu a dorucak jos nije bio spreman ili bih jeo na brzinu sto ne volim i ne bih izdrzao do 14 bez jela, tako da sam vec negde oko 11:25 uzimao klasican rucak i lako se covek navikne
posle sam na drugoj pauzi uzimao kolace :D
Pricam o ozblijnom fizickom trosenju, ovo tvoje zvuci kao IT limunadica ili slicno.

Back