Paspalj: Svi treba da odu iz Srbije jer država ne vodi računa o ljudima

Eto, lik cisti teren i opet nekom ne valja jer pljuje drzavu. Tj Balkan

Moj covek.

Sto te vise mrze u Srbiji, vise vredis - Motorcyclist

Имаш проблем са разумевањем прочитаног. Кренуо је од тога да он нешто ради а околина седи и гледа га као будалу. Ја га у томе подржавам и тачно знам на шта мисли. Свако ко овде покаже личну иницијативу испада луд или тражи неку корист.
Оно што ми није јасно је помињање државе. Да ли она треба да васпитава (та имагинарна сила) грађане да не буду тупе, завидљиве муле? Како?

Имаш проблем са разумевањем прочитаног. Кренуо је од тога да он нешто ради а околина седи и гледа га као будалу. Ја га у томе подржавам и тачно знам на шта мисли. Свако ко овде покаже личну иницијативу испада луд или тражи неку корист.
Оно што ми није јасно је помињање државе. Да ли она треба да васпитава (та имагинарна сила) грађане да не буду тупе, завидљиве муле? Како?

Okolina su pedercine.

treba da je promeni.

Sto te vise mrze u Srbiji, vise vredis - Motorcyclist
giphy.gif

Tu stvarno ima nečega. Objašnjava i zašto je Aleksandar Vučić tu voljen.

Pre nego sto odu neka pokusaju da se izbore za drzavu gde nece biti ovoliko bolesnih i siromasnih.Ziveti sa 16.000 dinara penzije je sramota za vlast .
Slazem se u potpunosti sa ovim sto je Radeta rekao
Dje ste do sada, gospodo komunisti, mi ne bi znali da ste nas pljackali sve vreme "tranzicije" umesto da s nama podelite opljackano...:)
Ili bar naucite nesto iz oblasti o kojima piskarate....recimo, da vlast ne brine o vasim parama nego o sistemu, a da samo u komunizmu o vasem komforu brinu "izabranici" vasi.

Back