PASNJAK!!! (tema za divan, a ne za TH)

• Začetnik teme Začetnik teme katy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@jovana koji ti je ****? Sta smaras vise s TH? Jel ti kapiras da se rasprava o tom bendu davno zavrsila i da nam je svima preko glave? TH tema stoji kao chat tema i odlicna je kao takva. Zao mi je sto nisi dosla na forum ranije kada smo svi raspravljali o tome ko je pozer a ko nije, ko je goticar, zensko, bla bla bla i sto nisi tada mogla da se ukljucis u raspravu. A i koja je fora sa "onima koji VOLE"? Devojko jel znas ti za sta forum sluzi? Za diskutovanje o raznim temama. Ako oces da napravis fan club, imas tamo negde besplatan web hosting pa tamo napravi sajt i tamo ce doci oni koji TH vole. Mi forumasi smo nezgodna sorta i namerno unistavamo teme "za one koji VOLE" moju babu Milojku.
@ostali
pa ljudi ja ne videh sta ste pisali na proslim stranama ali vise ne mogu podneti ovo smaranje, sve sam joj u lice sasula yebote dosta mi je vise.... A posle cu je zayebavati ako nastavi :D

Aj ti upisi dizz sa 2 iz tex.
Mene nastavnica iz tex mrzi. Kada sam nacrto njenu karikaturu. Tj strip.
Posto ona ima zadah uzasan(sto je istina). Ona kolje decu po skoli. A jedina osoba koja moze da je spreci jeste Signal fish.(riba koja je delfin pa nema nos i delom je pasta za zube). A po njenoj bradi rastu stidne dlacice. Pa aj ti meni daj nesto vise od 2. A i sa mojim prosekom ne mogu ni da sanjam o dizajnerskoj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back