Tompson oborio svetski rekord: Podatak je za ne poverovati

Pozdrav
Je li ide netko iz Srbije na Thompsonov koncert?
Ja ne idem jer nije to moj đir, ali sam pred koncert preko YT malo obnovio svoja sjećanja na njegov opus i vidim ogroman broj Srba koji ostavlja komentare. Neki ga sočno vrijeđaju, a neki izjavljuju da ih Thompson rasplače emocijama u pjesmama.

Srbi su svakako opsjednuti hrvatima

Kad je Miroljub bio kod Tešanovića i kaže da ga je poslušao "da čuje šta taj peva", a Teša na to: "Da, da, i ja ga tu i tamo volim poslušati."

🤣

Pa vidi, nije to tako loše i može se poslušati jer melodija nijedne pesme zapravo nije njegova, a pokatkad ni tekst. Pokrao je bukvalno sve što mu se dopalo, od partizanskih koračnica, do velikih stranih hitova ili srpskih narodnih pesama. Dobar je i u mešanju, pa je odlično pomešao srpsku narodnu pesmu sa Kupresa i crnogorsku narodnu sa Skadarskog jezera.

Poslednja izmena:
U Moskvi 1991 kada je nastupala Metalika bilo je preko 1.5 milion ljudi a kazu da ima i veci koncerti od toga kada je nastupao Rod Stewart.
nije prodato toliko ulaznica, to je bilo masu ljudi okolo koncerta, pa se tako govori, a tako će i ovde da budu meleoni oko onih sa ulaznicama, ali po broju ulaznica zvanično je već sada najveći koncert u istoriji
Rod Stewart - to je bila proslava nove godine, a ne njegov koncert, pa se masa od toga pribraja kao da su šatro bili na koncertu
Metallica u Moskvi - tu je preko miljon Moskovljana zateklo se u centru, kao što se svaki dan zateknu, nema veze sa stvarnim stanjem koncerta

nije prodato toliko ulaznica, to je bilo masu ljudi okolo koncerta, pa se tako govori, a tako će i ovde da budu meleoni oko onih sa ulaznicama, ali po broju ulaznica zvanično je već sada najveći koncert u istoriji
Rod Stewart - to je bila proslava nove godine, a ne njegov koncert, pa se masa od toga pribraja kao da su šatro bili na koncertu
Metallica u Moskvi - tu je preko miljon Moskovljana zateklo se u centru, kao što se svaki dan zateknu, nema veze sa stvarnim stanjem koncerta
Ne bih bas rekao da se samo zateklo, vidi se na snimcima da je bila ogromna masa ljudi.

Лик који кроз пјесму глорификује монструме и звјерства
и још се дичи у смислу "па шта, пјевао сам, то је хрватска пјесма..." (овдје) је ништа друго до болесник.
Као и они који слушају такву појаву су ништа друго до болесници.

Poslednja izmena:
Лик који кроз пјесму глорификује монструме и звјерства
и још се дичи у смислу "па шта, пјевао сам, то је хрватска пјесма..." (овдје) је ништа друго до болесник.
Као и они који слушају такву појаву су ништа друго до болесници.
To uopće nije Thompson. Uopće nije Thompsonov glas. To je Joško Tomičić. Kakva prevara! :lol:

Back