Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
mora chovek da bude posebnog mentalnog sklopa da se dopuzi ovde a svi ga samo gadjaju govnima...mada mozda on to voli lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Палимире сад си ти за казну јер намерно провоцираш и подстичеш
PODRŽAVAŠ TORRENTEA I NJEGOV NASTUP?
Ma gledajuci ovu temu:
http://forum.krstarica.com/threads/273383
uvek pomislim da sam na nekom prekom sudu i da me ceka nesto strasno..
Ne mogu sebe da ubedim da ovo nema nikakva smisla, alli sami pristajem/o na to, pa ko nas sisa. mogu da nas bicuju, da nas pljuju, da nam rade sta hoce, sve radimo dobrovoljno..
Toreente, druze, znamo, nema te bar 10 dana...
Na zalost, razumem tvoj bes, ali svemocna ruka ljudi ovde je gora od NATO-a..
Može,laptopovi imaju tačped.Može li se pasijans igrati jednom rukom, a bez miša?![]()
ЈА, КАО ВЕЛИКИ, ПРОВЕРЕНИ ДЕМОКРАТА
ПОДРЖАВАМ СЛОБОДУ РЕЧИ У СРБИЈИ![]()
Može,laptopovi imaju tačped.
Ma sve ste pomešali. Sloboda govora ne podrazumeva uvrede, psovke... Već samo nebuloze. Al' uz malo sreće, više ni to.![]()
eh sad..nemoj da ga zbunjujesh...laptop ili desktop?
Šta podstičem, pa već je lanuo i zakopao se. Ja samo onako... Zatrpavam, da ne izroni opet.![]()
Па види може и једном ногом ако си вешт ,ал неможе ако си глупPASIJANS! Jednom rukom! Pa ko može tako da igra? Jes' prob'o?
Mozda si i u pravi, NATO je nekad i human..Pa i ja gledam, većinski vlasnici te teme su ovi šatro patriote. Ne valja to... Pre par meseci te cifre su bile neki dokaz, a sad niko ne gleda brojke i statistiku.
A ovo da su gori od NATO-a, mislim stvarno nije u redu...
Definitivno neki paralelan univerzum.I to je govor...ili ja zivim u paralelnom univerzumu!?![]()