PASHA BEOGRADSKI ????

што наводници "после Тита"..био сам у основној када сте ви лупали у шерпе..а код нас у основној није било иницијативе за протестом.....

Au , yebote, ima li ovde neko ogranicenje za kllince???.....mozda bi ti prikladnije bilo da predjes na onaj pizzo sajt, gde se igraju moja deca??

Za sve sto sam ti napisao , a bilo je mozda uvredljivo, izvini.....mislio sam da se dopisujem sa zrelom , odraslom osobom, doduse, pogresno usmerenom......a kod tebe je svest jos u fazi razvoja.......zato , decko, sorry jos jednom......na ulici se ne bi sporili , ne dozvoljava nam razlika u godinama i zivotnom iskustvu, pa necemo ni na forumu.....bar ne posalicama....:think:

ako je ova koalicija samo uvertira za buducu vladu, imacemo vruce teme na ovom forumu... makar par meseci, dok ih ne smeni narod koji ih je izabrao, tj.za njih glasao.
ps.par meseci je moja optimisticka prognoza

IDI i dalje udara glavom o zid , ili se valja po tlu i smeje....neka, neka, svako radi sta najbolje ume !
A ti ademi...koliko ce tvoja kvazi vlada da opstane...Bus ti popusio u Iraku, ne sme na Iran, boli ga glava od talibana....

Back