jukabg
Iskusan
- Poruka
- 6.551
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije istina.Na 200 k km ide veliki ozboljan servis kod dizela a to je zamena dizni, turbine i dp filtera.

Nemam pojma zidar mozda o autima Mario nema pojma .. Za Cvarka nzn nisam nesto primetio da je naporan kao Mario ..Igi bre ko su ovi cvarak ovaj i ovaj mario sto se petljaju u komentare o autu?
I ovi ostali?
Opaljeni neki likovi!?

Najvise me nerviraju likovi i likushe kad kazu da auto ne valja a nista ne menjaju niti servisiraju kako treba.Kvari se naravno, nekad se kupuju i pokvareni od likova koji ne menju nista pa moras sve da menjas da ga spremis za novog vlasnika.. Ti kad prodaješ taj svoj auto i kad ja prodajem nije isto jer ti nista ne menjaš a ja bi tu zamenio dosta toga i musterija bi bila mnogo sretnija da meni plati malo vise nego da ga kupi direktno od tebe ..

Samo ti hvali te krševe i uživaj. Čim vam slabo ide posao napadate po ceo dan. Nije narod lud da kupuje po placevima bez garancije od dve godine koja je zakonom propisanaNaravno da je bolje od čoveka koji ga je pazio sa 200k nego od tebe sa 100k ..

Ne ide nikako ne kupujem nista ..Ne mogu sebe naterati da kupim EV a ova novija neću dok se trziste ne stabilizuje ..Razmisljam da uzmem E39 530i ako naleti sa manuelnim i km ne preko 250k mahanika da je ok a ovo ostalo ce se napraviti Nije ga lako naci .. Ima I jedna GTA alfa ali mi se ne daje 20k € za auto koje je dosta umorno/zapusteno ..Mini Cooper S isto gledam ni njega nema sve puno prešlo ili defekt a traze previse para ,e36 njega gledam vec dugo ali nema nista da valja ..Tako da razmisljam sta i kako dalje ne zurim nije mi to primarni izvor prihoda ..Vise zanimacijaSamo ti hvali te krševe i uživaj. Čim vam slabo ide posao napadate po ceo dan. Nije narod lud da kupuje po placevima bez garancije od dve godine koja je zakonom propisana
Da nemaš dve leve ruke ovo ti nebi bio problem ..Samo sarafanje.. Kod meneje je tesko naći manja ostecenja ..Verovarno zato sto svi imaju kasko ..
Nema nista pametno..Gledam nesto starije da uzmem i sredim ali ni toga nema bas na izvolite .. E39 3,0i gledam jer je trenutno jako jeftin i verovarno jeftiniji nikad nece biti ..losi idu za 2000€ automatici u 99% slucajeva ali me to ne inresuje ..manuelni me interesuje a oni su bas retki ovde kod meneNe znam što ne uzimaš malo ofuljane automobile i ne sređuješ za prodaju? Ti više voliš pokvarene a to ti je danas mačka u džaku
Jedan od najboljih BMW motora ikada.Nema nista pametno..Gledam nesto starije da uzmem i sredim ali ni toga nema bas na izvolite .. E39 3,0i gledam jer je trenutno jako jeftin i verovarno jeftiniji nikad nece biti ..losi idu za 2000€ automatici u 99% slucajeva ali me to ne inresuje ..manuelni me interesuje a oni su bas retki ovde kod mene
............a on pored puta, cekajuci vucnu sluzbu.Možda si previše sipao na topao motor pa preterao. Ulje treba da se ocedi u karter pa na ladan motor meriš i dosipaš.
Dizne ako loše rade onda auto i dimi a višak završi u karteru.
Znam zato ga i gledam uparenim sa manuelnim menjacem dobar primerak će biti skup vrlo brzo ..imaju oni od 8 cilindra 535 i 540 ali su oni dosta problematicniji a I nema neke velike razlike tako da je najbolja opcija opcija redni 6 3,0iJedan od najboljih BMW motora ikada.
Ti stariji modeli se još se uvek nogu srediti za relativno male pare .. svetla su im oko 100€ taj M5 Body kit se može naći za 400€ ..kožni inrerijer full el u dobrom stanju oko 350-400€ , sportske opruge 50/30 300€ ..Malo lakiranja jos koji spojler zadnje staklo i gepek ,dobre felge zatamnjene stajkala ,izduv , veliki servis plus jos nesto delova koji idu ..2000-3000€ bi trebalo da bude dovoljno da bude bas dobar/lep .. Nekih 6000€ da izađe za tip top promerak toliko bi se isplatilo ..Samo da nađem primerak dovoljno jeftin a dobar u kog bi se isplatilo ulagati ..Vidjam poslednjih par dana jednu peticu E39 zadnji kraj i prednji kraj M ima po i dva dupla izduva i sa jedne i druge strane kao M5 ali ne znam tacno koji je model jer nema oznake, nema lip na gepeku sto M5 ima ...gume su tako cini mi se 18....kao i na fabrickom M5...zvuk je onako bas mocan ali ne da probije bubne opne, znaci nista preterano ...doduse ovaj ga nije nesto ni turirao, normalno vozio.

Njima zna da bude zeznuto oko ogibljenja, bukvalno su kompletno pravljeni od aluminijuma i sad te caure silen blokovi, ramena...zadnji kraj je multilink valjda ...tu ima 100 djavola i pitanje je da li ce biti priblizno fabrickoj udobnosti, da li ce auto biti tako udoban kad se menjaju ti delovi.Ti stariji modeli se još se uvek nogu srediti za relativno male pare .. svetla su im oko 100€ taj M5 Body kit se može naći za 400€ ..kožni inrerijer full el u dobrom stanju oko 350-400€ , sportske opruge 50/30 300€ ..Malo lakiranja jos koji spojler zadnje staklo i gepek ,dobre felge zatamnjene stajkala ,izduv , veliki servis plus jos nesto delova koji idu ..2000-3000€ bi trebalo da bude dovoljno da bude bas dobar/lep .. Nekih 6000€ da izađe za tip top promerak toliko bi se isplatilo ..Samo da nađem primerak dovoljno jeftin a dobar u kog bi se isplatilo ulagati ..