- Poruka
- 21.848
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pretpostavljam sa onim tvojim babama![]()
Ko je rekao a ja volims a curom hodati po partijima...ccc
Ako pazljivo procitate drugio dio posta, vidjecete da sam mislio da bih volio ici tamo da ljubim Svedjanke
A pitanje sam postavio samo zbog Zabice, da bude u duhu LjiS-a![]()
![]()
ajm Inge from Svidn
Za takve aktivnosti nije potrebna druga polovina.jel volite sa svojom drugom polovinom hodati po partijima i piti pivo, pusiti travu ili neku drugu gotivicu?
koliko finih treba za razmijeniti pljuvacku sa njimaah te plavokose gore na vr' evrope vesele, glupe...
Napustam zamisli o selu, ipak...![]()
Bio sam samo na jednom partiju i napustio sam ga poslije pola sata .
Nisam ni toliko stara![]()
Onda ti cero jos uvek nisi za setnjice, ima vremena za tu fazu, ne odustaj od partija.![]()
jel volite sa svojom drugom polovinom hodati po partijima i piti pivo, pusiti travu ili neku drugu gotivicu?
[video=youtube;CorkRP34o7M]https://www.youtube.com/watch?v=CorkRP34o7M[/video
koliko finih treba za razmijeniti pljuvacku sa njimaah te plavokose gore na vr' evrope vesele, glupe...
Napustam zamisli o selu, ipak...![]()
izbegavam ribe koje puse travu, al trazim one koje piju i gledaju fudbal![]()
šta znam, zavisi od ribe, kolko me inspiriše na budalaštinu a kolko ne, ono, dal je smor neki il je malo brža. msm koji ću ****** u nekoj akciji ako provaljujem da je riba strašljive prirode i mirna ko mače, a opet kako se skrasiti na gajbi sa nekom hektičnom