hello_world
Ističe se
- Poruka
- 2.714
aj do ponedeljka zavrsavam a sta ja kazem to je tako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mumi:Iskreno jednoj sa ribi "pokazao" krstaricu i pokajao se....
Kada se na jednom mestu skupe bivse sadanje i poluzvanicne i zvanicne, ne moze da izadje na dobro... :|
Veselica, retko kada se ne slazem sa tobom, ali sada se ne slazem. Ne mislim da partneri, ma koliko da su dugo zajedno, i ma koliko da se dobro poznaju, treba sve da znaju jedan o drugom. Ja zelim da zadrzim za sebe neke stvari, zelim da ostavim neki kutak neotkriven, neistrazen i nepoznat za svog parntera, da to nesto bude samo moje. Nije stvar u tome da se bojim kako ce reagovati da sazna, niti je u pitanju licemerstvo i laz. Jednostavno, radi se o necem sto zelim da ostane samo moje i tacka. Ne dam da mi trkeljise mobilni, ne dam da mi gleda inbox, necu da mi ulazi u wc dok piskim niti da mi uzima hranu iz tanjira, necu mu dozvoliti da cita ljubavna pisma mojih bivshih i necu mu dati odgovor na pitanje "a koliko si ih imala do sad" zato sto smatram da se to njega ne tice, to je moja licna stvar. Kome ne odgovara moze da ide, ali sve na izvolte? Nece moci...
gospodjica14:necu mu dati odgovor na pitanje "a koliko si ih imala do sad" zato sto smatram da se to njega ne tice, to je moja licna stvar.
Ines1864:Zna. Misli da je to gubljenje vremena.
Ines1864:Ne idem na okupljanja, niti imam nameru.
Jbte, mislim, ti stvarno nekad imaš fiks ideje....Mislim, baš sam to pomislilaMumi:Hehe a sto mislis da se drugi forumasi vidjaju i forumasice ako je to lose. Pa mi iz NS se ponekad vidimo i sta nam fali? Mislis mi nismo dovoljno dobri za tebe? Ili mislis odma ce neko da te muva...? KAkav primitivan stav...
Vesela_zena_beogradska:U redu je Gospodjice ..Ja jednostavno pokushavam da ovaj zivot, koji je dovoljno komplikovan inache, uchinim shto jednostavnijim bar na lichnom, a i partnerskom, planu tako shto se necu opterecivati zakulisnim radnjama, tojest necu imati dvostruki zivot. Ne kazem da moj neki partner zna bash sve iz mojih misli i proshlosti, ali se potrudim da sazna shto vishe, a ne da shto vishe sakrijem.
Ines1864:Jbte, mislim, ti stvarno nekad imaš fiks ideje....Mislim, baš sam to pomislila...
Ja nisam tako društvena kao vi, to je prvo, a drugo, nisam do sad naišla na nekog s kim bih ozbiljno razgovarala, i ko deli moje stavove i razmišljanja....Šta bih ja sa tobom pričala koji obožavaš ***** filmove, sponzoruše, sise i sl. Ja ne mislim da si ti zbog toga na ''nižem nivou'' od mene, nego si jednostavno drugačiji. I ja sam svesna da moje teme većinu vas ne bi zanimale, pa nema smisla da se pojavljujem i smaram i druge i sebe.
Ines1864:Videla sam se sa jednom osobom sa foruma koja me zainteresovala, u tom smislu da je slična meni, i sličnih ineteresovanja, i drago mi je što sam se s tom osobom sprijateljila.
Možda ću jednom promeniti mišljenje, ali trenutno, ako se s nekim nađem na istoj frekvenciji s tom osobom ću ići da se nađem. Grupno- ne.
Partner je partner, nije ispovednik i nisam u obavezi da mu sve isricam niti mislim da ga se tice.
Kojote, opet si pomeren danas ?kojote:Smešno mu je a istovremeno mu se nije dopalo? Ma daj, Anja...
Naravno da ne voli čovek tvoj pomeren smisao za humor.