Партнер vs. форум

1 *Да ли ваш партнер зна да проводите време на Крстарици? Какав став има о томе? Ако не зна, да ли мислите да је то нешто што партнера не би требало да занима, да је то само ваша ствар?
Zna. Moje vrijeme - moja stvar. Zna, znaci, zna. ;)

2 *Да ли партнера интересује шта пишете, да ли чита ваше постове? Сматрате ли да треба да их чита, да ће вас тако боље упознати или да је то део ваше приватности?
Interesuje ga, ispricam mu, moze da ih cita koliko hoce - ionako nista ne razumije - znaci mora da mi vjeruje na rijec.

3*Да ли му смета то што се дописујете са непознатим људима, од којих је већина у потрази за партнером?
Ne smeta mu. A to da je vecina u potrazi za partnerom - ne znam da li je tacno. Uostalom - sta mene briga za tim. Ja nisam.

4*Ако идете на окупљања, шта ваш партнер мисли о томе? Да ли сматрате да партнера треба повести са собом или га држати подаље?
Ne idem na okupljanja. Samo zato sto sam daleko, inace mislim da mu to ne bi predstavljalo problem. Cak stavise mogla bih ga povesti sa sobom.

5*Штитите ли интиму своје везе у постовима? Ако бисте на форуму писали о вашој интими, да ли би то сметало вашем партнеру?
Zasto da je stitim?? Pa dosla sam da razmjenjujem iskustva i pravim se pametna. ;)

Veselica, retko kada se ne slazem sa tobom, ali sada se ne slazem. Ne mislim da partneri, ma koliko da su dugo zajedno, i ma koliko da se dobro poznaju, treba sve da znaju jedan o drugom. Ja zelim da zadrzim za sebe neke stvari, zelim da ostavim neki kutak neotkriven, neistrazen i nepoznat za svog parntera, da to nesto bude samo moje. Nije stvar u tome da se bojim kako ce reagovati da sazna, niti je u pitanju licemerstvo i laz. Jednostavno, radi se o necem sto zelim da ostane samo moje i tacka. Ne dam da mi trkeljise mobilni, ne dam da mi gleda inbox, necu da mi ulazi u wc dok piskim niti da mi uzima hranu iz tanjira, necu mu dozvoliti da cita ljubavna pisma mojih bivshih i necu mu dati odgovor na pitanje "a koliko si ih imala do sad" zato sto smatram da se to njega ne tice, to je moja licna stvar. Kome ne odgovara moze da ide, ali sve na izvolte? Nece moci...

Veselica, retko kada se ne slazem sa tobom, ali sada se ne slazem. Ne mislim da partneri, ma koliko da su dugo zajedno, i ma koliko da se dobro poznaju, treba sve da znaju jedan o drugom. Ja zelim da zadrzim za sebe neke stvari, zelim da ostavim neki kutak neotkriven, neistrazen i nepoznat za svog parntera, da to nesto bude samo moje. Nije stvar u tome da se bojim kako ce reagovati da sazna, niti je u pitanju licemerstvo i laz. Jednostavno, radi se o necem sto zelim da ostane samo moje i tacka. Ne dam da mi trkeljise mobilni, ne dam da mi gleda inbox, necu da mi ulazi u wc dok piskim niti da mi uzima hranu iz tanjira, necu mu dozvoliti da cita ljubavna pisma mojih bivshih i necu mu dati odgovor na pitanje "a koliko si ih imala do sad" zato sto smatram da se to njega ne tice, to je moja licna stvar. Kome ne odgovara moze da ide, ali sve na izvolte? Nece moci...

U redu je Gospodjice .. :) Ja jednostavno pokushavam da ovaj zivot, koji je dovoljno komplikovan inache, uchinim shto jednostavnijim bar na lichnom, a i partnerskom, planu tako shto se necu opterecivati zakulisnim radnjama, tojest necu imati dvostruki zivot. Ne kazem da moj neki partner zna bash sve iz mojih misli i proshlosti, ali se potrudim da sazna shto vishe, a ne da shto vishe sakrijem.

Тема је намењена пре свега људима који на овом форуму проводе доста времена, а имају сталног партнера који не посећује форум, тј. не постује или бар не тако често.

Ta sam.

*Да ли ваш партнер зна да проводите време на Крстарици? Какав став има о томе? Ако не зна, да ли мислите да је то нешто што партнера не би требало да занима, да је то само ваша ствар?

Zna. Misli da je to gubljenje vremena.

*Да ли партнера интересује шта пишете, да ли чита ваше постове? Сматрате ли да треба да их чита, да ће вас тако боље упознати или да је то део ваше приватности?

Ne interesuje ga. Ja mu nekad ispričam nešto, ali ni tad ne deluje previše zainteresovano. Što se mene tiče, može da čita, meni ne smeta. A svakako već zna sve moje stavove.

*Да ли му смета то што се дописујете са непознатим људима, од којих је већина у потрази за партнером?

Ja kad odgovaram na temu, nemam osećaj da se sa nekim dopisujem. Čisto odgovaram na zadato. I kad se neko ubaci sa nekim interesantnim pitanjem upućenim direktno meni odgovorim, ali me uopšte ne zanima da li je pitao momak, devojka, baba, deda, klinac....Ne gledam na te ljude kao na nekog ko traži partnera, jer i da je tako, mene to ne zanima i ne dodiruje.

*Ако идете на окупљања, шта ваш партнер мисли о томе? Да ли сматрате да партнера треба повести са собом или га држати подаље?

Ne idem na okupljanja, niti imam nameru.

*Штитите ли интиму своје везе у постовима? Ако бисте на форуму писали о вашој интими, да ли би то сметало вашем партнеру?

Štitim intimu, pretežno....ništa toliko intimno do sad nisam obelodanila da bi se on mogao naljutiti kad bi pročitao.

Sta kada je prvi put stavio video reko je: "301" :lol:

Hehe a sto mislis da se drugi forumasi vidjaju i forumasice ako je to lose. Pa mi iz NS se ponekad vidimo i sta nam fali? Mislis mi nismo dovoljno dobri za tebe? Ili mislis odma ce neko da te muva...? KAkav primitivan stav...

Mumi:
Hehe a sto mislis da se drugi forumasi vidjaju i forumasice ako je to lose. Pa mi iz NS se ponekad vidimo i sta nam fali? Mislis mi nismo dovoljno dobri za tebe? Ili mislis odma ce neko da te muva...? KAkav primitivan stav...
Jbte, mislim, ti stvarno nekad imaš fiks ideje....Mislim, baš sam to pomislila :roll: ...

Ja nisam tako društvena kao vi, to je prvo, a drugo, nisam do sad naišla na nekog s kim bih ozbiljno razgovarala, i ko deli moje stavove i razmišljanja....Šta bih ja sa tobom pričala koji obožavaš ***** filmove, sponzoruše, sise i sl. Ja ne mislim da si ti zbog toga na ''nižem nivou'' od mene, nego si jednostavno drugačiji. I ja sam svesna da moje teme većinu vas ne bi zanimale, pa nema smisla da se pojavljujem i smaram i druge i sebe.

Videla sam se sa jednom osobom sa foruma koja me zainteresovala, u tom smislu da je slična meni, i sličnih ineteresovanja, i drago mi je što sam se s tom osobom sprijateljila. Ali, da ja sad idem na neka okupljanja, nemam ni želju, ni volju, niti osećam potrebu. Meni super ovako. Možda ću jednom promeniti mišljenje, ali trenutno, ako se s nekim nađem na istoj frekvenciji s tom osobom ću ići da se nađem. Grupno- ne.

Vesela_zena_beogradska:
U redu je Gospodjice .. :) Ja jednostavno pokushavam da ovaj zivot, koji je dovoljno komplikovan inache, uchinim shto jednostavnijim bar na lichnom, a i partnerskom, planu tako shto se necu opterecivati zakulisnim radnjama, tojest necu imati dvostruki zivot. Ne kazem da moj neki partner zna bash sve iz mojih misli i proshlosti, ali se potrudim da sazna shto vishe, a ne da shto vishe sakrijem.

Ok, slozile smo se da se ne slazemo :D Prosto razlicito sagledavamo stvari, ne mislim da potreba da se neke stvari prosto ne kazu spada u zakulisni zivot, vec u domen privatnosti, intime. Partner je partner, nije ispovednik i nisam u obavezi da mu sve isricam niti mislim da ga se tice. Niti kopam po tudjoj privatnosti, ako zeli da nesto zadrzi za sebe, neka mu. Ne merim koliko krijem a koliko otkrivam, prosto se rukovodim osecajem ovo je ok da podelimo, ovo nije. To nesto necu da delim ni sa kim i gotovo. Ali nije ni bitno, svako ima svoj trip :wink:

Ines1864:
Jbte, mislim, ti stvarno nekad imaš fiks ideje....Mislim, baš sam to pomislila :roll: ...

Ja nisam tako društvena kao vi, to je prvo, a drugo, nisam do sad naišla na nekog s kim bih ozbiljno razgovarala, i ko deli moje stavove i razmišljanja....Šta bih ja sa tobom pričala koji obožavaš ***** filmove, sponzoruše, sise i sl. Ja ne mislim da si ti zbog toga na ''nižem nivou'' od mene, nego si jednostavno drugačiji. I ja sam svesna da moje teme većinu vas ne bi zanimale, pa nema smisla da se pojavljujem i smaram i druge i sebe.

A da li si mozda nekad pomislila, da sam drugaciji ;) A gresis da nas tvoje teme ne bi interesova, nas sa foruma interesuje SVE!! :lol:

I treba da budes drustvenija... :)

Ines1864:
Videla sam se sa jednom osobom sa foruma koja me zainteresovala, u tom smislu da je slična meni, i sličnih ineteresovanja, i drago mi je što sam se s tom osobom sprijateljila.
Možda ću jednom promeniti mišljenje, ali trenutno, ako se s nekim nađem na istoj frekvenciji s tom osobom ću ići da se nađem. Grupno- ne.

Opa! ;) Say no more... :lol:

Partner je partner, nije ispovednik i nisam u obavezi da mu sve isricam niti mislim da ga se tice.

Ova tvoja rechenica podsetila me na ono shto sam chula od jednog svog bivsheg .. ja necu da ti budem drugarica i nemoj sve da mi prichash (tematski je bilo vezano za neke seksove) .. i naravno, vrlo brzo je otishao u istoriju .. jer meni prosto odgovara da imam, kako ti lepo reche, ispovednika. Moguce je da sam na krivom putu kad se radi o trazenju bash takvog partnera, jer mi se deshavalo da moje priche (misli) prosto ne mogu da prihvate (ne ulazim u to iz kakvih lichnih razloga) ali ni ja ne mogu da prihvatim da pored sebe imam choveka najbliskijeg od svih u mom okruzenju, a da sa njim ne mogu da podelim sve svoje misli i razmishljanja.

• na pocetku je znao da gluvarim ovde ali ne i pod kojim nikom. a onda sam se jednom izlanula za nik :lol: i sad zna.
  • u startu sam mu rekla da mi ne bi bilo skroz opusteno da me prati po forumu i da sam u par navrata uhvatila sebe u autocenzuri zbog cinenjice da zna, pa me je sa jedne strane tesio izjavama da nece ni citati, a sa druge cakcao salama da ce morati i on da se tu ukljuci :D ali sad mi je opusteno.
  • mislim da ga to ne zanima preterano, nema vremena, a i ipak sam ja sa njim mnogo otvorenija nego sto sam to ovde. poznaje me malo bolje od ovih slova. ali ako ipak cita, ovom prilikom ga puno pozdravljam. :lol:
  • verujem da mu ne smeta sto se dopisujem sa nepoznatim ljudima, pa moram sa nekim da komuniciram na ovaj ili onaj nacin. nema mesta sumnji jer zna koliko mi znaci. ne cini mi se da su ljudi ovde prvenstveno radi potrage za partnerom.
  • okupljanja...zavisi od okolnosti konkretnog slucaja :lol: i da li bi hteo. da ne bude-izbaciti uljeza. ipak je ovo neki moj "hobi", a mi forumdzije :lol: na neki nacin kolege, nema potrebe da pokusavam da ga ubacim u svaki segment svog zivota, a pogotovo u neki u kome se mozda ne bi osecao lagodno. nisam ni ja u tom fazonu masovnih okupljanja, mada ne kazem da nisam i da ponovo ne bih.
  • trudim se da da ne iznosim intimu u meri u kojoj bi se bilo ko osecao ugrozenim ili povredjenim.

Back