...partner mentol...

Predstavljanje partnera roditeljima...?
a010.gif
Jel to još postoji...?
fuj...

U mnogim je vezama partner/ka više sparing-partner/ka nego nešto drugo. Da li bi bilo bolje kad bi partneri u takvim vezama morali da imaju menadžere koji bi ugovarali termine mečeva, koliko rundi itd, da komšiluk može na vreme da se pripremi (uspava decu, zauzme mesto na prozoru...)?

...e bile su nekad te cigare makedonske " partner mentol" , i sad to nema veze sa temom koju sam postavijo samo mi se dopalo kao naslov, a u sushtini me zanima da li stvarno svoje tipove/"cure" nazivate, odnosno dozzivljavate kao partnere, mislim kao da ste u nekom poslu zajednichkom pa ste partneri ili shta...?
...mislim ako ste vetj partneri ondak treba da postoji i ugovor, a ne pricham o braku ili ugovor mozze da bude i usmen i da li je taj ugovor uvek 50 - 50 u procentima...?
...ondak uleti neko sa boljom poslovnom politikom i boljim ugovorom i otkupi od partnera jedan deo njgovog ugovora i shta ondak, pa zamisli da partnerka dovede drugog partnera i kazze da mu je dala pola svog ugovora, to bi praktichno znachilo da mozzete da je koristite samo 20 dana u mesecu a ostalih 10 je njegova...?
...stvarno mi je odvraytan taj naziv eto...

ala si se "ufilozofirao"...najviše mi se sviđa naslov - partner mentol (može i tvrdo pakovanje)...
nego, pojma ti ja nemam šta sam htela reći?
slučajni partneri?
panduri partneri?
prevaranti partneri?
eto....

sumo nismo za dz braca
partner mi je i u poslu toliko ..poslovno da mi je nekako tesko podnosljivo
partner mi zvuci
kao prostitutka
eto tako
ima istu boju
ja osobu s kojom sam zovem dechko
svojevremeno mi je i rech muz bila izuzetno komplikovana

У праву си. Израз је ружан. Хладан.
Партнеру мој. Животни сапатниче, овај сапутниче мој. Мужу. Брачни друже.
Не знам који је гори.
Па ја кад причам о том неком свом, спомињем га по имену.
А кад смо сами... Зовем га... :rumenko:

Е да тема ... Не волим ментол цигарете.

Back