Partner koji zivi sa roditeljima. Da li vam to smeta?

Eh sad izvrces mnogo jak stos🙂
Kazem da odmah naprave korak nazad kad cuju da ne zivis sam i delis troskove s nekim to je poenta.
Bas im je uslo i poprilio se u zenskim glavama ta prica da mora musko sam da zivi i ima svoj stan i kucu da bi ista imali s njim...

Poenta je sto si stariji vise te devojke gledaju kroz digitron pogotovo posle 30 i ne zanima ih mnogo kako izgledas i osobine vec finansijska stabilnost, status, i sopstveni krov nad glavom, mogucnost putovanja a karakter je na zadnjem mestu i ako je los pokriva rupe novac...

Vecito sam imao probleme u vezama zbog novca i nijedna veza nije bila duza od godinu dana, prvih 6 meseci super idealno posle krenu svadjice onda one pozele skupa putovanja da se utrkuju sa drugaricama, od malih mana prave ogroman problem dok lik sa kintom s tim istim manama pa i gorim prolazi bez problema...

Materijalisticko holivudsko doba je krenulo, da su se tako nasi ponasali ne bi nas ni pola bilo ovde na forumu...
Pa dobro, to ti je znak da je veza istrosena i da ce se svoditi na to. Da imas pare, gajbu, sta vec, ne bi bile pare, nego nesto drugo, ili veci apetit. Taman vreme da trazis drugu.

Divna Milovanović, psihološki savetnik i autor Jujtub kanala "Pozitivna stvarnost", stekla je veliku popularnost. Često se bavi temama o muško-ženskim odnosima, stavljajući poseban akcenat na toksične veze i samopouzdanje. Objavila je snimak i postavila jedno pitanje: "Da li nakon 30. ući u zajednicu i u odnos sa muškarcem koji se u zrelim godinama nije odvojio od matične porodice?" i pokrenula lavinu komentara, ali i ispovesti.

Prema njenim rečima, savremena žena treba da se liši svih zastarelih balkanskih stereotipa. "Ovo pitanje mi svakodnevno stiže i samo ću vas pozvati da iskreno sebi odgovorite kakav život želite? Ostavite po strani sve balkanske stereotipe, opravdanja, batalite racionalizaciju. Kako ja želim da živim? Već znate odgovor", rekla je Divna.

"Da li ući u vezu sa muškarcem koji živi sa roditeljina? Ako imate 35, a on 40, ne! Njemu da je loše sa majkom, on bi od majke otišao. Za neke bazične stvari nije potreban ne znam kakav posao i ne znam kakve životne prilike, potrebna je volja da se nešto radi i potrebna je volja da se bude odgovoran za sebe. Ako toga nema, kako očekujete da ćete sa tom osobom nešto dalje graditi?", rekla je Divna i dodala:

"To što je u Srbiji i na Balkanu 'normalno' da odrasli ljudi žive sa svojim roditeljima pod okriljem brojnih opravdanja, što po pitanju finansija, što po pitanju toga da je to već neko tu stvorio, 'pa greota da propada', 'imaće ko da nam pomaže oko dece', bacite to u kantu za smeće. Pristanite na to i kukajte kako vam je svekrva loša, kako vam zagorčava život i onda mi pošaljite pitanje: 'Kako sa zlom svekrvom?'. Tako što za početak nećeš živeti sa njom", rekla je Divna Milovanović u snimku na Instagramu.

Divna-Milovanovic.jpeg

https://mondo.rs/Magazin/Ljubav/a17...va-o-muskarcima-koji-zive-sa-roditeljima.html
Lep savet, samo ko živi sa roditeljima garant vozi mnogo bolja kola od onih koji plaćaju stanarinu, finansijski stoji neuporedivo bolje, i tako do sutra (garantujem!). I ne samo u Srbiji.

Back