partner druge vjere ili nacionalnosti ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da bio sam u vezi sa katolkinjom,al da sam usao u neke ozbiljnije vode,morao bih da vidim sa njom,da pridje pravoslavlju a nije joj to bilo strano kao ideja..Al od tog ne bi nsta...raskinuli smo..
u ozbiljnoj vezi ili braku..trazio bih od partnera da prihvati pravoslavlje,i da deca takodje budu nase vere...s'tim da bi i ja postovao njenih roditelja veru i njenu bivsu.

evo malo teskih tema . koliko vam je bitno da vam buduci / sadasnji suprug bude srbin pravoslavac ?

Nisam religiozna pa teško da bih privukla verskog fanatika i ostrašćenog pravoslavca/katolika/muslimana.

Bitno mi je da osoba ima sličan pogled na svet mom, što u prevodu znači da mu puca pertla za religiju.

- - - - - - - - - -

Ne mora sada da mu dovodi popove,
ali na parastos hotje sigurno :mrgreen:

I crni veš da nosi prvih godinu dana žalosti:mrgreen:

evo malo teskih tema . koliko vam je bitno da vam buduci / sadasnji suprug bude srbin pravoslavac ?

Moj svaki momak je bio pravoslavac. Naprosto, tako se namestilo u životu. Nekako uvek bude isto sve: vera, ista boja najlepših očiju i dosta stvari, baš koje se uvek iznova ponavljaju. Šta ću..magnet sam za takve. Očito. :rumenka:

A ako on mene ne poštuje , ne ceni, dzaba mu sve. Bitno je kakav si u duši.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back