Partizanski tenkovi i Prva tenkovska brigada NOVJ

dakle stace mu srcka :cepanje:
Ма о томе је излишно и расправљати, шта ће једној герилској формацији која се креће по брдско-планинском терену тешка оклопна возила, многа су колико знам и четници и партизани остављали иако су их заробили, шта ће им у шуми.

tebi je sve gore i gore
pa gde si nasao jasenovac i aleksinac i alkesandrovac u poruci koju si citirao i u kojoj pise
"ti si bre sve ludji, pa ti vise ne znas ni sta si sam napisao,
umesto sto pises gluposti vrati se nazad i procitaj sta si napisao :mazi:
kako ne kapiras da sam sebe samo jos vise zakopavas kad iz jedne lazi ides u drugu

exxxpertisto i neuki falsifikatoru
u tekstu koji su sam postavio vidi se da su hotckinsi usli tek 1943 godine a ne 1942 kako si ti tvrdio"

NI KITI NA DAR.png

jos nisi ukapirao kad su hotckinsi stigli kod tzv partizana,???
pa pise ti bre u tvom linku

1943
a ne
1942 kako si ti tvrdio:cepanje:
Ja te pitam za cetnicke tenkove i njihove borbe, a ti izmislis , falsifikujes i onda lupetas,. posto bezis sa teme kao i obicno.
Ceo forum je video sta ja napisao , a samo ti sa celog foruma ne mozes da ukapiras, isto kao sto ne kapiras razliku izmedju Aleksinca i Aleksandrovaca, tako ne razlikujes ni 1942 od 1943 :hahaha:

Poslednja izmena:
Ja te pitam za cetnicke tenkove i njihove borbe, a ti izmislis , falsifikujes i onda lupetas,. posto bezis sa teme kao i obicno.
Ceo forum je video sta ja napisao , a samo ti sa celog foruma ne mozes da ukapiras, isto kao sto ne kapiras razliku izmedju Aleksinca i Aleksandrovaca, tako ne razlikujes ni 1942 od 1943 :hahaha:
celi forum je video da si napisao da su hotckinsi stigli 42
Falsifikatoru pocinje se od 1942
Sada si naucio da Hotckinss H-39, njije tanketa
a u tekstu koji si sam citirao vidi se da je to bilo 43-e :cepanje:
dakle opet si slagao:mazi:
i sta kazes, ko je pomesao aleksinac i alkesandrovac :maramica:
Aleksinac 1944 koji ti predstavljas kao grad je bio velicne Njujorka u to vreme
dokle ce da tako providno pokusavas da falsifikujes kad se vide citati poruka koje si napisao
:hahaha:

celi forum je video da si napisao da su hotckinsi stigli 42

a u tekstu koji si sam citirao vidi se da je to bilo 43-e :cepanje:
dakle opet si slagao:mazi:
i sta kazes, ko je pomesao aleksinac i alkesandrovac :maramica:

dokle ce da tako providno pokusavas da falsifikujes kad se vide citati poruka koje si napisao
:hahaha:
Dakle barone, lazes cim zine, i posto nemas sta do kazes na ovu temu onda spamujes i izmisljas.
Ceo forum je video da ne znas razliku izmedju Aleksinaca i Aleksandrovaca i da mesas 1942 i 1943, da se vratimo na temu. Partizani su imali vise tenkova koje su zarobili i koristili ih u borbi. a cetnici ?
Sada ce opet poceti da spamujem i da prica o Aleksincu, gledaj te svi :rotf:

Mozemo da zakljucimo da su partizani svojom hrabrom borbom zaplenili tenkove i tankete, sa kojima su ucestvovali u mnogim borbama i oslobadjali mesta. Takodje su i pravili svoje tenkove.
Можемо једино да закључимо да партизани и то мало што су заробили нису ни могли ни знали да користе, све до 1944 године када су им западни издајници испоручили и тенкове и авионе и све остало да преузму власт у земљи, испоставило се да и то није довољно без 400 000 Руса.

Шта користи овај "тенк" као погонско гориво нафту, бензин или дрва!
to su bili tzv ekoloski tenkovi koji nisu imali te motorne zagadjivace atmosfere i radili su na dve magarece ili volovske snage ,
uglavnom su ih gurali i rucno prebacivali tamo-vamo ,
i kako rece exxxpertista neke od njih su tako rucno vozAli do kraja rata :maramica:

Dakle barone, lazes cim zine, i posto nemas sta do kazes na ovu temu onda spamujes i izmisljas.
Ceo forum je video da ne znas razliku izmedju Aleksinaca i Aleksandrovaca i da mesas 1942 i 1943, da se vratimo na temu. Partizani su imali vise tenkova koje su zarobili i koristili ih u borbi. a cetnici ?
Sada ce opet poceti da spamujem i da prica o Aleksincu, gledaj te svi :rotf:
dokle god tj kad god budes slagao, izmislio, falsifikovao i pisao budalastine ja cu to da citiram. elem..
celi forum vidi iz citata da ti pojma nemas sta je tanketa a sta je tenk :cepanje:
celi forum vidi iz citata da si slagao da su tzv partizani hockinse imali 42-e i na linku koji si sam postavio moze lepo da se procita da su oni stigli tek u martu 43-e:hahaha:
celi forum vidi iz citata da si aleksinac i aleksandrovac opet ti izmesao ,
Sada je Aleksinac grad ? Profesor bane tvrdi da je Aleksinac bio grad za vreme rata ,
ako ti nesto nije jasno slobodno pitaj , postavicu ja ponovo citate tvojih poruka koje si linkovima na originalne tekstove sam opovrgao :mazi:

Можемо једино да закључимо да партизани и то мало што су заробили нису ни могли ни знали да користе, све до 1944 године када су им западни издајници испоручили и тенкове и авионе и све остало да преузму власт у земљи, испоставило се да и то није довољно без 400 000 Руса.
Vidi, ja sam naveo izvore koji govore da su partizani koristili tankete i tenkove koji su sami zarobili, da su imali problema i sa benzinom i da tehnikom, ali da su ucestvovali u borbama i oslobadjanju nekih mesta. Za tanketu bas treba biti genije da se vozi.
Ti sada tvrdis da je to sve falsifikat ?

Vidi, ja sam naveo izvore koji govore da su partizani koristili tankete i tenkove koji su sami zarobili, da su imali problema i sa benzinom i da tehnikom, ali da su ucestvovali u borbama i oslobadjanju nekih mesta. Za tanketu bas treba biti genije da se vozi.
ne falsifikat nego budalastina je da su imali hockinse 42-e sto si sam opovrgao upravo u svom izvoru i da su te neke tenkove iz 42-e "vozili do kraja rata" !

А ја сам ти навео да тих 11 тенкова које су заробили 1943 године, а то су једини тенкови до 1943 године не рачунајући оне танкете које су имали, нису користили у борбама.

А ја сам ти навео да тих 11 тенкова које су заробили 1943 године, а то су једини тенкови до 1943 године не рачунајући оне танкете које су имали, нису користили у борбама.
Ja sam ti izneo dokaze da su sa tanketama i jednim tenkom koji su zaplenili ucestvovale u borbama ( do 1943. )

Back