Partizan nemoćan i u Parizu; Obradović ne zamera igračima

Париз ја много јачи него што су га многи престављали и сматрали да ће бити последњи као победник Еврокупа, није ми јасан потез Обрадовића да промени цео тим, биће тешка борба за топ 10 и вама и нама, велика и тешка победа Звезде у Паризу свакако то се тек сад види...

Statistika sa meča​

80369_unnamed-2024-11-07t230135900_iff.jpg

није ми јасан потез Обрадовића да промени цео тим,
Strucnjak
биће тешка борба за топ 10 и вама и нама, велика и тешка победа Звезде у Паризу свакако то се тек сад види...
Ma vi imate penzose, iskusni su i majstori al su stari...mislim na teodosica pogotovo a onda na nedovica i kalinica....

Opet uz bolomboja mekintajera plavsica i gedraitisa ocekujem da se borite za plej in. A mi? Mi za 15 to

Opet je tragičar bio Frank Nilikina, koji je u završnici promašio trojku, a Juntune sa penala obezbedio pobedu svojoj ekipi.

Partizan sada ima dve pobede i šest poraza, a Pariz pet pobeda i tri porazaU ekipi Partizana najefikasniji je bio Karlik Džons sa 20 poena uz 10 asistencija i osam skokova.

Vanja Marinković postigao je 14 poena, Tajrik Džons 11 poena uz 10 skokova, a Ife Lundberg imao je 11 poena i pet skokova.

Ekipu Pariza predvodio je Nadir Hifi sa 17 poena, Ti Džej Šorts dodao je 13 poena i osam asistencija, a Jakuba Uatara 11 poena. Mikael Jantunen pobedi je doprineo sa devet poena i osam skokova.

................

Toliko za ovo uživo praćenje

Laku noć

Париз ја много јачи него што су га многи престављали и сматрали да ће бити последњи као победник Еврокупа, није ми јасан потез Обрадовића да промени цео тим, биће тешка борба за топ 10 и вама и нама, велика и тешка победа Звезде у Паризу свакако то се тек сад види...
Тај Париз је скроз безвезе али је гробље тек туга и очај.
Ја одгледао задњу четвртину где сам сам могао да приметим тотално Расуло у Нападу где сви чекају неког другог..неког Саиграча да ту поентира..
пази,кад Лик пробије Зону и онда стане..и враћа лопту назад а ови изненађени"Шта је враћаш мени,на 3 метра си од Коша":hahaha:..
па се ту нешто додају до Варикине а овај Вола не мож да убоде..
Веома,веома ружна Представа Жоцових Пулена

Тај Париз је скроз безвезе
Ми смо их једва добили тамо водили су против нас три четвтине, успели су и Панатинаикос да добију укупно 5 победа уз ову синоћ је одличан скоз после 8 кола а поготову за неког ко је сматран за "боранију из Улеб купа" е сад видећемо докле ће моћи да држе форму на овом нивоу

Back