Partizan - AZ

Kad Partizan sa igracem vise ne uspe da pobedi jebeni Alkmar, onda je steta i to su baceni bodovi, a kad Zvezda izgubi 3:0 u gostima kod Bajerna to je zato sto je igra losa i nikakva, plus sto je Bajern cist prosek nemacke lige... Toliko o objektivnosti........ Btw Zvezda je povezala vise pasova sinoc u Minhenu nego ove neznalice iz Humske veceras..
Sotire jesi ti corav? Niko nije zadovoljan rezultatom,uz igraca vise ovo je ravno porazu..a ni igrom.

.

Партизан је направио одличан резултат.

Могао је да буде бољи, али је и ово сасвим задовољавајуће. Има још да се игра и да се ствари доведу на своје место.

Са лимитираним буџетом састављен је одличан тим који може да игра и то ће да буде све боље.

АЗ је екипа младих играча, пуих снаге и са њима играч више и није претерана предност.

.

Partizan je dobro odigrao veceras, mislim da im se nema sta zameriti, to je cak Partizan kakav ja zelim da gledam , koji drzi loptu u posedu, ima uigrane akcije, igra dinamican fudbal i stvara sanse, steta za ta 2 prosuta boda i za one promasene sanse , ali generalno mislim da mozemo biti zadovoljni igrom i zalaganjem i nema se sta zameriti.

Mislim da moze da se igra u nasoj grupi i eventualno da se prodje dalje (pa i da se ne prodje mislim da opet nije nikakva tragedija), mislim da cak i sa Mancesterom moze da se igra , realno nije to vise onaj Mancester od pre 10-ak godina i onaj mocni Mancester iz ere Aleksa Fergusona, mislim da nije ni blizu (ali je i dalje Mancester, mada ceracemo se sto bi se reklo), mislim cak da ce biti teze da se igra protiv Astane nego protiv Mancestera, mislim da imamo talentovaniju i tehnicki bolje igrace od njih ali onako su tvrdi, nezgodni, tesko ih je probiti, tesko primaju golove, dosta defanzivno orijentisana ekipa, tipican predstavnik te stare sovjetske skole fudbala sto nama definitivno ne lezi i generalno i naki nasi drugi klubovi a i reprezentacija nikad se nesto nisu naigrali protiv ekipa tog profila.

Poslednja izmena:
Kakvi luzeri.
Slicna situacija kao i u zvezdi jedan dobar igrac Natko i ostali panjevi.
Neverovatno koliko je Sadik fudbalski nepismen igrac,sebicniji igrac od Asana dugo nije igrao na domacim livadama,bekovi bez normalnog centarsuta za 90 minuta,a sta tek napisati o Zdjelaru i Tosicu...
Imali ste srece sa crvenim kartonom,da je ostalo 11 na 11,az bi lagano pobedio 3/0....

Kad Partizan sa igracem vise ne uspe da pobedi jebeni Alkmar, onda je steta i to su baceni bodovi, a kad Zvezda izgubi 3:0 u gostima kod Bajerna to je zato sto je igra losa i nikakva, plus sto je Bajern cist prosek nemacke lige... Toliko o objektivnosti........ Btw Zvezda je povezala vise pasova sinoc u Minhenu nego ove neznalice iz Humske veceras..
Vasi pasovi su bili u svohih 30 metara....

Vasu pizdu.rinsku igru u mnhenu odavno nemci ne vidose u evropi....

Bajern je samo ime sad, ni blizu riberiju robenu vidalu....

Cut tu popisani plasljivko...

Pa Sotire, to što si rekao i jeste istina. Vidiš i sam da su ljudi ovde u glavnom nezadovoljni činjenicom da sa sat vremena igračem više nismo uspeli da dobijemo Alkmar kod kuće i ja takođe mislim da to jesu bačeni bodovi.
Što se tiče vas, po meni, te dve utakmice nisu za poređenje jer ste vi igrali LŠ u gostima protiv jedne od najjačih ekipa u Evropi a mi LE kod kuće sa ekipom sa kojom bi, po mnogim prognozama trebali da budemo rival za eventualni prolazak dalje i za tu Zvezdinu utakmicu ima tema na kojoj možemo da komentarišemo i ti prvi kao moderator bi trebao to da znaš.

A što se utakmice tiče, ja se slažem da igra nije bila toliko loša ali smo skroz nekonkretni i traljavi u završnici a pred svojim golom prilično panični i neorganizovani. Slažem se sa Pesimistom da su Pavlović i Miletić uprkos velikoj borbenosti i želji taktički skroz nedisciplinovani i to je veliki problem.

U napadu, Sadik i dalje nema pojma ni ko je ni gde je, Asano je kao muva bez glave a Marković/Tošić nekako nedorečeni. Totalna je imbecilnost to što Evrpu igramo sa jednim napadačem i Gigićem koji se 10 minuta krio negde iza gola Alkmara da mu neko slučajno ne doda loptu.

Natho i Suma moraju pošto poto da igraju zajedno pa makar da se Natho malo povuče nazad jer su oni dva tehnički izvanredna igrača i to se mora iskoristiti.

Kakvi luzeri.
Slicna situacija kao i u zvezdi jedan dobar igrac Natko i ostali panjevi.
Neverovatno koliko je Sadik fudbalski nepismen igrac,sebicniji igrac od Asana dugo nije igrao na domacim livadama,bekovi bez normalnog centarsuta za 90 minuta,a sta tek napisati o Zdjelaru i Tosicu...
Imali ste srece sa crvenim kartonom,da je ostalo 11 na 11,az bi lagano pobedio 3/0....

Sve tačno,to sam pisao i tokom utakmice da bi palo rutiniranje da nije crvenog bilo. Ovde treba pre svega iole kršteni centarfor i ovaj tim bi bio konkurentan i za LE i za domaćicu čak i sa onim dunsterima pozadi. Sa ovakvom realizacijom nemaju šta da traže. Džaba Natko i Suma.

Partizan je dobro odigrao veceras, mislim da im se nema sta zameriti, to je cak Partizan kakav ja zelim da gledam , koji drzi loptu u posedu, ima uigrane akcije, igra dinamican fudbal i stvara sanse, steta za ta 2 prosuta boda i za one promasene sanse , ali generalno mislim da mozemo biti zadovoljni igrom i zalaganjem i nema se sta zameriti.

Mislim da moze da se igra u nasoj grupi i eventualno da se prodje dalje (pa i da se ne prodje mislim da opet nije nikakva tragedija), mislim da cak i sa Mancesterom moze da se igra , realno nije to vise onaj Mancester od pre 10-ak godina i onaj mocni Mancester iz ere Aleksa Fergusona, mislim da nije ni blizu (ali je i dalje Mancester, mada ceracemo se sto bi se reklo), mislim cak da ce biti teze da se igra protiv Astane nego protiv Mancestera, mislim da imamo talentovaniju i tehnicki bolje igrace od njih ali onako su tvrdi, nezgodni, tesko ih je probiti, tesko primaju golove, dosta defanzivno orijentisana ekipa, tipican predstavnik te stare sovjetske skole fudbala sto nama definitivno ne lezi i generalno i naki nasi drugi klubovi a i reprezentacija nikad se nesto nisu naigrali protiv ekipa tog profila.

Ostavio sam tim mančestera od sinoć na prošloj strani. Očigledno da neće zapinjati u LE,dakle igrivo ali ne ako ti je realizacija 1/10 stopostotnih prilika.

.

Јбт, па Копенхаген је играо скоро сат времена против Звезде са играчем више и није умео да постигне гол.

Партизан је дао два. Колико голова реално можеш да постигнеш у европским утакмицама?

Даље, играч АЗ није сам изашао, па частио Партизан. Асано је улазио сам испред голмана и овај га руши, да није можда би промашио...

Партизан је одлично одиграо, и ништа није готово.

.

Da nije bilo crvenog kartona i izmišljenog penala,danas bi pričao neku drugu priču.
AZ je do tog crvenog bio bolji.
Vaša šansa postoji protiv onakvog vrljavog MU.Gledao sam ih i ono je tuga od igre.

A što se utakmice tiče, ja se slažem da igra nije bila toliko loša ali smo skroz nekonkretni i traljavi u završnici a pred svojim golom prilično panični i neorganizovani. Slažem se sa Pesimistom da su Pavlović i Miletić uprkos velikoj borbenosti i želji taktički skroz nedisciplinovani i to je veliki problem.

U napadu, Sadik i dalje nema pojma ni ko je ni gde je, Asano je kao muva bez glave a Marković/Tošić nekako nedorečeni. Totalna je imbecilnost to što Evrpu igramo sa jednim napadačem i Gigićem koji se 10 minuta krio negde iza gola Alkmara da mu neko slučajno ne doda loptu.

Natho i Suma moraju pošto poto da igraju zajedno pa makar da se Natho malo povuče nazad jer su oni dva tehnički izvanredna igrača i to se mora iskoristiti.

Od ovog boldovanog nema nista i to se vidi bez obzira sto je Natko odlican igrac, on je prakticno istisnuo Sumu iz startnog tima . Kao sto u Holandiji svi timovi igraju prepoznatljivo 4-3-3 i to od petlica tako se i u Srbiji zna da u startnih 11 mora da ima mesta za dva zadnja vezna.
Bez obzira sto su mnogi ovde zadovoljni igrom Partizana, licno i nisam nesto odusevljen jer je AZ do iskljucenja bio daleko bolji tim a opet igrati 60 minuta sa igracem vise i ne preokrenuti utakmicu pored penala koji je sviran, svakako govori da Partizan nema golgetera niti zavrsnicu i tu nema mesta zadovoljstvu,
Jasno je da je Suma trebao biti prodat kada je vec angazovan Natko jer sada nece ni igrati vec dobijati po 15-20 minuta po mecu ako i to dobije dok Markovic je tu da menja po krilu igrace Tosica ili Asana tako da je i on doveden vise za prolecni deo ukoliko Tosic ode.
Sve to govori da je transfer politika katastrofalna jer se skupi igrace ne dovode za klupu, da su doveli pravog spic igraca druga bi bila prica.
Timu treba jedan napadac kao sto je bio Gomes koji je klasa za Sadika zatim jedan dobar stoper pozadi i desni bek i to su deficitarne pozicije.
U odbrani se ne mozes uzdati u Ostojica od 35 god koji nikada nije ni igrao van domace lige kao i mladog Pavlovica koji ce brzo i otici. Imali su nekoliko kvalitetnih domacih opcija ali ocigledno nisu bili spremni da trose na defanzivce.
Umesto toga oni gomilaju igrace na istim pozicijama i time ce samo stvarati nezadovoljstvo medju igracima.

Back