Partizan - AZ

Savo u velikoj dilemi, ima li mesta za Markeca i Natha? Ovo je njegov tim za AZ!

Savo Milošević ima sve igrače na raspolaganju.

1568901942735.png

Večeras od 21 čas igra se utakmica prvog kola grupe L između Partizana i AZ Alkmara, i to na stadionu u Humskoj pred oko 20 hiljada mališana koji će popuniti dobro stadion crno-belih.

Ono što je jako bitno za Partizan jeste da su svi na raspolaganju Savu Miloševiću, pa i Sejduba Suma koji je bio povređen prethodnih dana.

Kako bi mogao da izgleda tim crno-belih večeras u duelu sa Holanđanima?

Stojković je siguran, kao i Pavlović i Ostojić koji će biti ispred njega, a na bokovima su takođe sigurni Miletić i Urošević.

Šćekić i Zdjelar bi trebalo da budu starteri na sredini terena, a ispred njih Tošić, Suma i Asano. Sadika očekujemo u samom napadu.

Dakle, pojačanja u vidu Lazara Markovića i Bibrasa Natha treba očekivati u nastavku meča, možda i mladog Filipa Stevanovića. Sve će zavisiti od kretanja rezultata.

Dakle:

Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Suma, Asano - Sadik.

https://www.sportske.net/vest/domac...a-i-natha-ovo-je-njegov-tim-za-az-387691.html

Srecom ovi nam Holoandjani pomogose sa crvenim i to sto je Natko klasa.
Apsolutno. Šta je sa Sumom?
Slošilo mi se kad sam video Miletića da gradi igrača na 20m gola a lopta staje,onaj gol gde je Ostojić potpuno nesvestan okruženja,kurcobolja bez premca Tošića,čekanje lopte da im se dokotrlja u noge više njih,prepuštanje lopte protivniku na svom terenu a znaš da ti je odbrana problematična....da nije tog jednog poteza sve je bilo spremno za rutiniranje sa 2-3 razlike.

I nije gotovo....daleko od toga.

Bice opasni iz kontre, onu kod gola su majstorski odradili. Milina za gledati, za razliku od petljanja nasih.

Crveni naravno cist, a i za penal je bilo svih elemenata ali je sudija mogao i da ne dosudi, u zavisnosti od svog kriterijuma. Sadik samo gleda da padne, sto mi se uopste ne svidja, duh Ozegovica nastavlja da zivi.

U linglong super ligi jos kod crvenog kartona je bio ocigledan penal, a ne tek sad. A to pravilo vasi samo za jedan klub, ne i za nas.

Nisi zanimljiv.
Ajde mi objasni po cemu je bio penal ako je lopta ubacena i igrac srusen van sesnaesterca ? Nije bio sam i nije isao ka golu. Samo sto je primio loptu i defanzivac ga je srusio ; ajde budi zanimljiv pa mi objasni kako je to penal ?
Ne, ovde ne racunam nikakvu ligu nego fudbalsko pravilo

Back