- Poruka
- 5.431
BG5:klub koji nikada nista nije osvojio u evropi nije evropski klub
Dobro receno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BG5:klub koji nikada nista nije osvojio u evropi nije evropski klub
Samo vi igrajte cetvrtkom a mi cemo svake godine kvalifikacije za L.S. pa ce valjda jednom i nas da pogleda sreca sa nekim Djurgardenom,Artmediom i sl.Sherlock:Kad Zvezda igra u cetvrtak? Jel igra pre ili posle Partizana?![]()
![]()
![]()
Nama je Djurgarden bio u drugom kolu, istom onom u kojem ste vi igrali protiv Korka, a i poznato je kako dobro igrate sa ekipama iz severne Evrope (TROMZO).Torrente-BG:Samo vi igrajte cetvrtkom a mi cemo svake godine kvalifikacije za L.S. pa ce valjda jednom i nas da pogleda sreca sa nekim Djurgardenom,Artmediom i sl.
Eh,cini mi se da je i 99 malov.v.ilic:Ti bi da zatvoriš temu na prvoj tramvajskoj stanici? Čekaj da vidiš kada se tramvaj zauka. Ni 99 stanica neće biti dovoljno.![]()
![]()
![]()
Sherlock:Kad Zvezda igra u cetvrtak? Jel igra pre ili posle Partizana?![]()
![]()
![]()
Sherlock:Nama je Djurgarden bio u drugom kolu, istom onom u kojem ste vi igrali protiv Korka, a i poznato je kako dobro igrate sa ekipama iz severne Evrope (TROMZO).
Hm, majku mu, nisam znao da je i Azija u Evropi.ZzZzZz:A poznato je da i vi dobro igrate protiv srednjeevropskih i azijskih ekipa (da ne nabrajam).
Mislio je na Malu Aziju. Na Tikvu! Ta igra u Evropi.FLUID:Hm, majku mu, nisam znao da je i Azija u Evropi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nabroji te Azijske ekipe molim te.ZzZzZz:A poznato je da i vi dobro igrate protiv srednjeevropskih i azijskih ekipa (da ne nabrajam).
Moraću da te podsetim, ali nemoj da se naljutiš.Sherlock:Pokusavam da se setim, al mi nikako ne ide.![]()
Reče BUBIVII i ode na lečenje.BUBIVII:Ma ljudi grobarima vise ni 100 psihica ne moze pomoci,totalno su iskompleksirani...![]()