Partibrejkers

• Začetnik teme Začetnik teme Salto Mortale
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.genijalni textovi, i genijalne gitarske deonice....

Nesto u fazonu : "nocas sam nesto gadno pojeo" ...hm...da...bas onako zadire u najdublje filoozofije i najdublje sfere svrhe ljudskog bistvovanja na zemlji. Jeste hrana bioloska potreba, i ta potreba je prisutna jos od zore covecanstva ali ja tu jednostavno ne vidim genijalnost...
Najgenijalniji je kad vredja publiku. Za to svaka cast, kapa dole. E da, i za ono sto je zaebavao Dzoni Depa kada su nastupali zajedno u BG-u. To je bilo genijalno ! Legendarno!

Nesto u fazonu : "nocas sam nesto gadno pojeo" ...hm...da...bas onako zadire u najdublje filoozofije i najdublje sfere svrhe ljudskog bistvovanja na zemlji. Jeste hrana bioloska potreba, i ta potreba je prisutna jos od zore covecanstva ali ja tu jednostavno ne vidim genijalnost...
Najgenijalniji je kad vredja publiku. Za to svaka cast, kapa dole. E da, i za ono sto je zaebavao Dzoni Depa kada su nastupali zajedno u BG-u. To je bilo genijalno ! Legendarno!

a posebno je genijalno kako neko ne cita postove....jer se moj odnoso na novi album.

Nije mi jasno,jel neko gledao ovo,jel ovo stvarno bilo,sta ce Johnny u BG-u ???

Стварно је било, 1992, у Београд га је довео Емир Кустурица, а ово је било пуштано на Трећем каналу. Деп је играо главну улогу у Кустуричином филму Arizona Dream.

Едит: Кустурица се и види на снимку, на самом почетку.

Poslednja izmena:
Sta da kazem,sem da sam zbog njih zavoleo rock muziku.Oni su presudno uticali na moj muzicki ukus :worth: Secam se,do svoje 16.godine,slusao sam "Corbu","Pusenje",a onda sam jednog leta 2002.godine,na nagovor drugara,kupio kartu i otisao na njihov koncert,ovde u Kragujevcu i...:super: "San i javu" sam slusao do iznemoglosti,a pesma "Ono sto pokusavam sad" mi je danima posle koncerta odzvanjala u glavi.I mada ih sad,priznajem,slusam malo redje:rumenko: i dalje kad cujem neku njihovu stvar,ja poludim :worth:

Ova pesma me uvek "otkine" totalno kad je slusam :worth:

Стварно је било, 1992, у Београд га је довео Емир Кустурица, а ово је било пуштано на Трећем каналу. Деп је играо главну улогу у Кустуричином филму Arizona Dream.

Едит: Кустурица се и види на снимку, на самом почетку.

Jao znam za ovo...ja tad nisam bila ni rodjena,al se prica da je prosao kroz moj grad!

@Madjar:zvala me Tea i vristala tad za Novu...od njenog vristanja nisam cula muziku,al ajd:D

Back