Partibrejkers

• Začetnik teme Začetnik teme Salto Mortale
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koji su oni likovi...Bila sam na 2 njihova koncerta uvek je bilo sutke...Njihove pesme su mi bas smesne...Nekad mi deluju potpuno banalno i glupo,a nekad pronalazim neki skriveni smisao,ali ih volim zato sto uz vecinu mogu da skacem..:)

Partibrejkers... hm... fenomen domećeg rock'n'rolla... šta drugo...
Mnogo lepih stvari me veže za njih. Gledao ih jedno 5-6 puta. Bio na legendarnom Tašmajdanskom kocertu pre jedno 10 godina kada su oduvali sve. Opasno dobar koncert.
Po meni najbolji album je "Kiselo i slatko" koji je snimljen sa dosta muzičara među kojima su bili Milan Mladenović, Švaba, Srđan Todorović,.. Došli ljudi na poziv Caneta i Antona i snimili album. Fenomenalno.

Partibrejkersi su jedan od retkih domaceh bendova koji su ostali dosledni onome sto rade...
Anton je genijalan gitarista... a gramzivost i pohlepa je prilicno dobar album...
Covece, jednom dobri riffovi!
Rock'n'Roll

Pa to je neverovatan bend....Anton je majka !

A što se albuma tiče ... Ne mogu ni jedan da izdvojim kao bolji od drugih... :?
U lepom sećanju mi je ostala svirka u Bašti SKC ,avgust...ili kraj jula ' 99 .
Koja je pričao da će Brejkersi da izdaju album za RTS...Ove godine verovatno...

Ovo jedna od mojih omiljenih pesama...

Moja nezavisnost zavisi od svih.
Kad ukapiram počne da me muči.
Kao da ću pući.

Da li sam to ja?
Da li sam to ja?
Ili odsjaj moga gašenja?

Socijala ...
Ilegala ...
Margina ...
Vučem se k'o mrcina

Živim u kavezu...
Živim u prolazu...
Ja sam tuđin u sopstvenoj zemlji!
Ja, živim u memli!

Da li sam to ja?
Da li sam to ja?
Ili odsjaj moga gašenja?

Kroz glavu mi prolazi život sav...
Šta sam još mogao da dam? ...

Da li sam to ja?
Da li sam to ja?
Ili odsjaj moga gašenja?

Da li sam to ja?
Da li sam to ja?
Ili odsjaj?
Ili odsjaj?

За мене су то живе легенде. После Чорбе и Бајаге најбољи наш рок бенд. Текстови пуни метафора који гађају право у центар. Цанетов глас, и извале...
...видео сам само бесну олују...
...мањина терорише већину...
...шта се губиш, дебела...
легенде...

Дафмен3:
За мене су то живе легенде. После Чорбе и Бајаге најбољи наш рок бенд. Текстови пуни метафора који гађају право у центар. Цанетов глас, и извале...
...видео сам само бесну олују...
...мањина терорише већину...
...шта се губиш, дебела...
легенде...
:shock: :shock:

... kiselo i slatko...
... ne postoji ljubav ni za koje pare...
... hoću da znam kuda vodi ovaj put mene i život moj... biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj...
... on je živ muči se, on je mrtav kurči se, prolaze dani, prolaze noći, odluči se kada ćeš moći... ... svi ljudi nisu isti...
... bolestan sam, bole me noge od piva, nestajem u noći razbijen na hiljade života...
... ti možeš da spavaš ceo dan i noć, ti možeš da sanjaš da ćeš obojiti noć...
... daleko od očiju, daleko od srca...
... ja sam doktor, ja bolesne lečim, što ti treba to ćeš i dobiti, jedna zlatna reč i biće ti bolje...
... težak zaborav za srećan put...
... umire kad hoda, boginja posrnule glave, kada prolazi spustim glavu da me ne vidi, to su senke prošlosti...
... neko može ceo dan, neko može dan i noć, ja mogu ceo život da mislim na nju...

VRH!!!

ok su......dolazili su jednom u jagodinu i odrzali svirku u jednom malom klubu ciji je kapacitet 100 coveka, a naguralo se unutra nas 500, nisam mogo da se pomerim, a kamoli da izadjem za vreme svirke, cak se jedan lik i ugusio, jedva ga povratili..

:lol: dabome.....
taj klub je definitivno proklet, kad je dosao kraljevski apartman, pola publike im odveli u hitnu (srecom ja sam bio u drugoj polovini :D), cak sam i prisustvovao jednom smrtnom slucaju, kad je bila 202, sad je trenutno zatvoren ali ocekuje se ponovno otvaranje za nekih mesec dana......KRV CE PONOVO POTECI ZIDOVIMA TALIRA (naziv kluba) :lol:

Back