megatron_sr
Iskusan
- Poruka
- 5.938
Djole Lutovac. A vlast zna se, Pes, Snp, Df, Demokrate i Bosnjaci.Ko je buduci gradonacelnik? I ko ce ciniti vlast?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djole Lutovac. A vlast zna se, Pes, Snp, Df, Demokrate i Bosnjaci.Ko je buduci gradonacelnik? I ko ce ciniti vlast?
DPS jedva da postoji, dok oni njegovi socijaldemokratski sateliti, spodobe Novak Adzić i Dusko Marković uopšte ne postoje.

uvesce vizen rusima ako bude ova ista vlast, sem zbcg svi ostali ce glasati za tohttps://www.vijesti.me/vijesti/politika/733684/rusima-vize-najkasnije-za-tri-godine
Ako se ovo desi Crna Gora je prošlost kao Asadova Sirija
Falo je malilo. Lik prosuo 2,85% hahahaha.Koliko vidim trenutno Dajko bez cenzusa u BERANE LJUDIO cemu mi da pricamo ahahaha i njega zvanicna Srbija zove na bitne manifestacije i gostovanja i u njega novac ulaze
sramota, ja da sam u politici poslije ovoga bih se povukao
@alexn96 @Bosonosorg @Straks92 @Branja m @Q. in perpetuum hibernum @Straks92
Montenegro aufiederzenuvesce vizen rusima ako bude ova ista vlast, sem zbcg svi ostali ce glasati za to
Gledao sam vrh Zaostra,Dako Dajković dobije potrebne glasove u Zaostru.
Prelazak cenzusa.Gledao sam vrh Zaostra,
đe vojvoda Pavle posta.
I gledao, braćo mila,
kad četnička pođe sila!
Šta mu to konkretno znači, ti glasovi?
I da mu fali 2 nece ih dobit.Prelazak cenzusa.
Koliko glasova mu fali? On kaže 11, ja sam izračunao 21.
Glasalo je 13 627, on je dobio 388. Za 3% je potrebna 409 glasova.
Imaš li ti kakvu drugačiju statistiku?
@Bosonosorg
@megatron_sr
@Pilgrim
Ovi iz DF-a bi mu ih dali, da su ljudi.I da mu fali 2 nece ih dobit.
Dosao je iz PG da zavadja Berance i siri podjele.Ovi iz DF-a bi mu ih dali, da su ljudi.
Sebi ne bi mandat oborili, a imaju 33 glasa tamo.
Djole Lutovac. A vlast zna se, Pes, Snp, Df, Demokrate i Bosnjaci.
Gledao sam vrh Zaostra,
đe vojvoda Pavle posta.
I gledao, braćo mila,
kad četnička pođe sila!
Da li je taj profesor kadar SD-a, Srbenda ili oboje istovremeno?https://www.vijesti.me/vijesti/drus...licence-za-rad-profesoru-podgoricke-gimnazije
Žaoslno šta se radi , i ako se zna da tad nje bila direktorka .
Luda kuća šta se radi sa ovim.