Parkour

• Začetnik teme Začetnik teme Parkour
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slusajte me momci sad... Ja sam trenirao Parkour i Free Running 2 godine (aktivno) i nisam razmisljao uopste da prestanem, ali posle nekog vremena razmisljam sta ja imam od ovoga (nista),samo sto se malo telo razvije i to je to,nemate nikakav prihod od ovoga ,samo mozete da se povredite...Evo npr ja za ove 2 godine samo sam se razvio i zaradio toliko povreda da to nije normalno.....

Tako da posvetite se samo vezbama i idite na neke borilacke vestine.... Verujte mi ,ne isplati se trenirati Parkour i Free Running,malo dobijete a mnogo izgubite...

Bacite se na borilacke vestine i vezbe :) Pozdrav od Bivseg Free Runner-a :)

Eee da nema neko slucajno da mi da link pesme koja bi bila dobra da ide uz snimak kako radim parkour...napravio sam snimak pre 2 dana ali ne znam koju pesmu da stavim da ize uz snimak...hvala unapred :)

Slusajte me momci sad... Ja sam trenirao Parkour i Free Running 2 godine (aktivno) i nisam razmisljao uopste da prestanem, ali posle nekog vremena razmisljam sta ja imam od ovoga (nista),samo sto se malo telo razvije i to je to,nemate nikakav prihod od ovoga ,samo mozete da se povredite...Evo npr ja za ove 2 godine samo sam se razvio i zaradio toliko povreda da to nije normalno.....

Tako da posvetite se samo vezbama i idite na neke borilacke vestine.... Verujte mi ,ne isplati se trenirati Parkour i Free Running,malo dobijete a mnogo izgubite...

Bacite se na borilacke vestine i vezbe :) Pozdrav od Bivseg Free Runner-a :)

Pa ko ti je kriv sto nisi napredovao xDD Ja treniram parkour (ne profesionalno) vec 5 godina i nije mi dosadilo a to da telo moze da se razviije od parkour-a ne moze ... mozda samo malkice :) jedino da postanes zilaviji ;) Ti si shvatio da od toga nemas nista ali ko stvarno voli parkour ili freerun on ce da nastavi da trenira i bice sve bolji i bolji :D

Ja sam trenirao parkour i freeruning 2-3 godine ... kad se ufuras na svakom zidicu i na svakoj stepenici vidis zabavu...preporucujem svakom ko ima viska energije i ko je malo okretniji da nadje neku ekipicu u blizini koja se vec bavi sa tim a ako nema nikog neka sam nesto pokrene i skupi ljude, za par meseci uz pomoc youtube-a gde mozes naci upustva za svaki pokret moze se polako uci u fazon.

Pa ko ti je kriv sto nisi napredovao xDD Ja treniram parkour (ne profesionalno) vec 5 godina i nije mi dosadilo a to da telo moze da se razviije od parkour-a ne moze ... mozda samo malkice :) jedino da postanes zilaviji ;) Ti si shvatio da od toga nemas nista ali ko stvarno voli parkour ili freerun on ce da nastavi da trenira i bice sve bolji i bolji :D

Ne moze da se razvije samo od parkoura ali kapiram u kombinaciji sa vezbama(pravilno prilagodjen program u teretani) moze itekako. Plus vezbanjem se dobija snaga i agilnost tako da parkour postaje laksi i manje su sanse od povreda. Ja sam mator za parkour ali da sam jedno 20 god mladji sigurno bih ozbiljno razmislio da se bavim time. Gledaju ci ih oni su za mene pravi primer pravog atlete. Izdrzljivost, agilnost, snaga sve u jednom...

Back