Park za pse???

Pa braco Srbi i sestre Srpkinje,cast izuzecima,hocemo u Evropu,jel tako?Tamo nema zezanja,nego lepo svi kesice u ruke pa trci za kerovima.Mozemo svi da se bunimo koliko ocemo ali nasa buducnost je sa kesama.
PS hranite pse kvalitetnim granulama pa ce im govanca biti manja i tvrda,sto je mnogo lakse za skupljanje

Pa braco Srbi i sestre Srpkinje,cast izuzecima,hocemo u Evropu,jel tako?Tamo nema zezanja,nego lepo svi kesice u ruke pa trci za kerovima.Mozemo svi da se bunimo koliko ocemo ali nasa buducnost je sa kesama.
PS hranite pse kvalitetnim granulama pa ce im govanca biti manja i tvrda,sto je mnogo lakse za skupljanje
e pa ja mog hranim kvalitetnim granulama i uopste nisu mala:) a ni tvrda:):)
a sto se evrope tice, ne brini se i to je jos jedan od mitova...poprilicno shit-a i tamo na trotoarima velikih gradova ima. nego su oni pametno napravili ogradjene parkove ili delove parkova gde mozes da se izvalis na travu jer psima nije ulaz dozvoljen a i ciste se malo malo i prazne kante:) ali zato sa psom mozes u robnu kucu da udjes bez problema... i naravno ima dovoljno zelenih povrsina i parkova i za njih...

a ja ne znam sto ne citas postove, neki ciste, neki bi ali nema osnovnih uslova za to...

e pa ja mog hranim kvalitetnim granulama i uopste nisu mala:) a ni tvrda:):)
a sto se evrope tice, ne brini se i to je jos jedan od mitova...poprilicno shit-a i tamo na trotoarima velikih gradova ima. nego su oni pametno napravili ogradjene parkove ili delove parkova gde mozes da se izvalis na travu jer psima nije ulaz dozvoljen a i ciste se malo malo i prazne kante:) ali zato sa psom mozes u robnu kucu da udjes bez problema... i naravno ima dovoljno zelenih povrsina i parkova i za njih...

a ja ne znam sto ne citas postove, neki ciste, neki bi ali nema osnovnih uslova za to...

ja sam se obracao ovima sto nece i smatram da je skupljanje totalno ok.toliko

Kad skupim za svojim psom,svi me gledaju fazonu"boze,koji blam...".jedino me babe svaki put hvale.Sve seljaci u ovoj drzavi:roll::shock::-?.
u BG-u stvarno nema mesta za setanje pasa,a ja jos zivim u jednom od mnogobrojnih bulevara gde stalno moras da zaobilazis ;ljude ,da se ne sudarite,pa nema mesta ni za kucice.Zato mi je muka od ovog grada:rolleyes:

E pa stvarno ne mogu vise da pisem isto. Procitaj malo bolje nase (mislim moje, micine i alal) postove, bice ti jasnije.

U parku na banovom brdu ljudi seru kod drveca u gornjem delu parka gde mi shetamo pse,nashi psi naravno sa uzivanjem pojedu to....misim fuj!!!
I onda debil koji ***** u parku meni kaze da pokupim ***** svog psa,e bash necu.
Dok maloumnici ne prestanu da vrse veliku nuzdu u parku,necu ja da skupljam za svojim psom....izmet mog psa se raspadne za dva dana i nestane,a moj pas nekad pojede ***** ljudsko staro nedelju dana....nema sanse da skupljam,skupljala sam u pocetku,pa sam shvatila da necu da glumim majmunchinu,sta sam ja ovde,glupaca koja slusa naredjenja majmuna koji su gori od pasa????
nema teorije

Upravo veceras se meni desilo isto ali u dvoristu koje pripada zgradi!!!!!!
Ladno se neki maloumnik istovario a dalje da ne pricam........
Kad sam videla Dona na sta se zleteo ODLEPILA SAM!!!!!!!!!
Jos mi je muka!!!!!

A sto je najgore,kada uzmu kosku,ti kazes fuj,sve okej,slusaju i pljunu kosku,ali kada naidju na g.....nema te sile koja bi ih naterala da ostave to i dodju na poziv,mene una cak nece ni da pogleda kada je pozovem,prvo pozdere sve pa dodje i gleda me kao da je najjadnija na svetu i oblizuje se,ja mislim da je taj bes najjachi koji sam u zivotu osetila....ne pomaze nista,jedini lek je da stoka prestane da s........
ja cu onda biti i vise nego srecna da skupljam za unom...
U Torontu i Montrealu sam zivela ukupno godinu dana,imala sam veliku shnaucerku koju smo poveli iz bg-a tamo i skupljala sam i za njom i za shnaucerom mog burazera.....ali to je drzava gde se zna red,tamo chak ni u onoj shumi u parku,sto izgleda kao koshutnjak,ne mozes da naidjesh na ljudsko....a ni na psece. A ovde odes na koshutnjak i krenes stazom kroz shumu i nagledas se braon ili crnih gomila i umrljanog toalet papira.....mislim stvarno i to je kao lepota glavnog grada,pobegnes u prirodu i zateknes javni wc umesto trave.....bljak

Tako se meni Tedi u sred dana na kosarkaskom terenu u dvroistu osnovne skole uvaljao u ljudski izmet, pola glave i vrata je umazao. Ja samo sto se nisam ispovracala. Ubila sam boga u njemu pa je prestao da se okrece za bilo cijim izmetom. Inace smo se onda vracali kuci sporednim ulicama da ne bi sreli nekog od poznatih pasa koji bi se umazali od njega. Ma uzas jedan... i posle mi dodje neko da sere o tome kako treba da sklanjam za svojim psom. Ma da! Ovde ljudi ne mogu sami sebe da nauce redu a to ocekuju od drugih. Ma stoka!

Tako se meni Tedi u sred dana na kosarkaskom terenu u dvroistu osnovne skole uvaljao u ljudski izmet, pola glave i vrata je umazao. Ja samo sto se nisam ispovracala. Ubila sam boga u njemu pa je prestao da se okrece za bilo cijim izmetom. Inace smo se onda vracali kuci sporednim ulicama da ne bi sreli nekog od poznatih pasa koji bi se umazali od njega. Ma uzas jedan... i posle mi dodje neko da sere o tome kako treba da sklanjam za svojim psom. Ma da! Ovde ljudi ne mogu sami sebe da nauce redu a to ocekuju od drugih. Ma stoka!
joooooj mackic, koji uzas...ja bi mog u prvu perionicu kola, pa pici majstore sa crevom... strasno, nocna mora za sve nas...

Ja znam da u inostranstvu, npr. u nemačkoj, postoji organizovano okupljanje ljubitelja pasa i njihovih miljenika,npr. na nekoj livadi ili u nekom parku gde je to dozvoljeno, gde se psi mogu izigradti, izjuriti. Na taj način gazde mogu da razgovaraju i da razmene iskustv, dok se njihovi psići zezaju i na neki način i "socijalizuju". Da li zna neko dal to postoji i u Novom Sadu?

Back