Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Beskičmenjaci koji menjaju boje prema trenutnim vlastima, da mogu da pljackaju...a otkud milijarderi sada? Odatle sto je zastarela kriminalna radnja iz 90tih i što više ne važe privremeni zakoni iz 2000tih...a naročito jer su legalizovane izdaje primenom anglosaksonskog pravosudja i presedana....a zaboravih i kriminalce u pravosudju i njihovo naprasno napredovanje kao inovatora evropskog zakonodavstva....u smislu anglosaksonskog prava....tačnije, prava sile...
Beskičmenjaci koji menjaju boje prema trenutnim vlastima, da mogu da pljackaju...a otkud milijarderi sada? Odatle sto je zastarela kriminalna radnja iz 90tih i što više ne važe privremeni zakoni iz 2000tih...a naročito jer su legalizovane izdaje primenom anglosaksonskog pravosudja i presedana....
Meni se, ozbiljno kažem, nema veze sa politikom, povraća od tog njihovog parizera. I dajem ga kućnim ljubimcima da jedu, jer po meni nije za ljudsku ishranu. Bar ne za mene
sasd malo proguglah....nemamo puno milijardera...navodno 48 srpskih milijardera ima samo 33 milijarde dolara ili evra...nije to puno,,,na nezvanicnom spisku, samo neka XXX imena sa jos vise love
Takva ti je cela familija jer si zadojen mržnjom. Ne možeš u tvojoj ograničenoj glavi da skontaš ni šta sam napisala, da postoje oni koji mrze i Đikija i one sa parizerom. Ali ne ti si rođen da mrziš i sa tobom ne vredi ni polemisati. Idi jedi đikijev kavijar, znaš od čega se pravi.