Паризер и утицај на здравље и логичко расуђивање

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cime? Beskicmenjacima koji se ulizuju vladarima? :D
Beskičmenjaci koji menjaju boje prema trenutnim vlastima, da mogu da pljackaju...a otkud milijarderi sada? Odatle sto je zastarela kriminalna radnja iz 90tih i što više ne važe privremeni zakoni iz 2000tih...a naročito jer su legalizovane izdaje primenom anglosaksonskog pravosudja i presedana....a zaboravih i kriminalce u pravosudju i njihovo naprasno napredovanje kao inovatora evropskog zakonodavstva....u smislu anglosaksonskog prava....tačnije, prava sile...

Beskičmenjaci koji menjaju boje prema trenutnim vlastima, da mogu da pljackaju...a otkud milijarderi sada? Odatle sto je zastarela kriminalna radnja iz 90tih i što više ne važe privremeni zakoni iz 2000tih...a naročito jer su legalizovane izdaje primenom anglosaksonskog pravosudja i presedana....
Seme im se zatrlo.
Na doktore potrošili.... :deda:

Да ли стезабриниту какве одлуке доносе они који су под дејством хемикалија изпаризера

1694593195-1694592021-toma_mona_sinisa_mali_jedu_parizer-1024x579.jpg
Meni se, ozbiljno kažem, nema veze sa politikom, povraća od tog njihovog parizera. I dajem ga kućnim ljubimcima da jedu, jer po meni nije za ljudsku ishranu. Bar ne za mene :)

Takva ti je cela familija jer si zadojen mržnjom. Ne možeš u tvojoj ograničenoj glavi da skontaš ni šta sam napisala, da postoje oni koji mrze i Đikija i one sa parizerom. Ali ne ti si rođen da mrziš i sa tobom ne vredi ni polemisati. Idi jedi đikijev kavijar, znaš od čega se pravi.
Он је рођен да мрзи, капирам, а ти? Била на неком курсу?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back