AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 28.823
Да ли стезабриниту какве одлуке доносе они који су под дејством хемикалија изпаризера

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Zar nije 619 miliona? Sto smanjujes?Nisam merila kako izgledaju oni koji jedu parizer, u kom vrstu ludila su oni i oni koji su ukrali 600 miliona evra (zvanično) pa imaju za kavijar. Nisam poredila uticaj parizera i kavijara, da li su proverili količinu hemikalija u oba.
Zato što je kupio sudijeZar nije 619 miliona? Sto smanjujes?
I kako to zvanicno, zasto ga ne uhapse ako je zvanicno?![]()
Zato što je kupio sudije
Sudstvo je nezavisno, policija nema uticaj na sudije, odma se jave belosvetski evropski šefovi a điki trči kod njih da kuka. Jevropa tako naredila.
Pa dobro, ja to onako, ne znam u cent koliko je maznuo. Zvanično iz apr-a a ko zna koliko je mufte ispod stola zaradio.
Novi botovi stigli![]()
Kako, kad su sudije na platnom spisku SNS-a?![]()
Grešiš, postavio ih je DSKako, kad su sudije na platnom spisku SNS-a?![]()
Ah, taj narativ.....Grešiš, postavio ih je DS
Ah ta frustriranostAh, taj narativ.....![]()
Cime? Beskicmenjacima koji se ulizuju vladarima?Ah ta frustriranost![]()
Takva ti je cela familija jer si zadojen mržnjom. Ne možeš u tvojoj ograničenoj glavi da skontaš ni šta sam napisala, da postoje oni koji mrze i Đikija i one sa parizerom. Ali ne ti si rođen da mrziš i sa tobom ne vredi ni polemisati. Idi jedi đikijev kavijar, znaš od čega se pravi.Cime? Beskicmenjacima koji se ulizuju vladarima?![]()
Zabrinut sam za odluke, ali ne zbog parizera. Od jednog im neće biti ništa, a stalno ga ne jedu sigurno.Да ли стезабриниту какве одлуке доносе они који су под дејством хемикалија изпаризера
![]()
Takva ti je cela familija jer si zadojen mržnjom. Ne možeš u tvojoj ograničenoj glavi da skontaš ni šta sam napisala, da postoje oni koji mrze i Đikija i one sa parizerom. Ali ne ti si rođen da mrziš i sa tobom ne vredi ni polemisati. Idi jedi đikijev kavijar, znaš od čega se pravi.
a kako je "ukrao" novih 400 miliona evra za vreme ove vlasti?Zato što je kupio sudije
Sudstvo je nezavisno, policija nema uticaj na sudije, odma se jave belosvetski evropski šefovi a điki trči kod njih da kuka. Jevropa tako naredila.
Pa dobro, ja to onako, ne znam u cent koliko je maznuo. Zvanično iz apr-a a ko zna koliko je mufte ispod stola zaradio.
Ne bavim se time, nisam policajac. Nekako je smućkaoa kako je "ukrao" novih 400 miliona evra za vreme ove vlasti?
nije smućkao..legalno je zaradio..zato ga i ne hapse...al im njegovo bogatstvo dobro dođe za pljuvačinu po celoj opoziciji...Ne bavim se time, nisam policajac. Nekako je smućkao
Hahaha kakva zabluda. Tolike pare ni u Americi ne mogu pošteno da se zarade.nije smućkao..legalno je zaradio..zato ga i ne hapse...al im njegovo bogatstvo dobro dođe za pljuvačinu po celoj opoziciji...
primer delovanja Vučića ti je afera sa Miškovićem...na krilima rata protiv tajkuna Miškovića koga je bio hrabar da gurne u zatvor Vučić je postao izrazito popularan i premijer...epilog te afere je da je Mišković pušten iz zatvora a Srbija mu je dala nadoknadu od 30 miliona evra za ležanje u zatvoru tokom nekoliko meseci....sve što Vučić radi je čista propaganda bez adekvatnih rezultata...a sve radi da bi njegove firme što više tvojih para strpale u svoj džep...epilog je da sad imamo 48 milijardera (u evrima i dolarima) na Forbsovoj listi nastalih uglavnom u vreme Vučića...
uopšte ne branim žute da nisu bili lopovi...samo verujem da ovi kradu brže bolje jače...Hahaha kakva zabluda. Tolike pare ni u Americi ne mogu pošteno da se zarade.
Pazi za vreme Đikija, mašinskog mozga imali smo samo 2 milijardera jer su samo oni krali, drugima nisu davali. E sad ne mogu samo oni da kradu pa imamo 48 milijardera.
Tvoja opcija su dvoglavi orlovi crne boje, kao i ovoga sto sve tračeve "slučajno " zna u holandiji, osim sto ne zna gde su mu rupe....pa prst mesto u nos gura pozadi...uopšte ne branim žute da nisu bili lopovi...samo verujem da ovi kradu brže bolje jače...
ja sam za opcije koje nisu bile na vlasti...da odu crveno crni a ne vrate se žuti...